Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ziemassvētku galds!

 
Reitings 86
Reģ: 23.12.2009
Nu padalamies,meitenes,ko celsiet šogad Ziemassvētku galdā, ko gatavosiet?☺
Man pagaidám nav ideju.Svētkus svinēsim laukos pie vecākiem,tad nu jāgatavo kaut kas lìdzņemšanai☺
14.12.2017 13:01 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
:-D
28.11.2018 19:59 |
 
Reitings 31
Reģ: 15.01.2018
mandeļu cepumi
cepta vista
rasols vai šuba
Cēzara salāti ar vistu
turku zirni ar fetu un rukolu ,jo pelēkos zirņus man kuņģis nepanes.
16.01.2018 16:20 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Salomē, milzīgs paldies par ielikto linku uz Cēzara salātu improvizācijas recepti!!! Šodien pamēģināju un esmu sajūsmā, īpaši par mērci (l)
29.12.2017 22:40 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Tu kaut kur biji rakstījusi par šīm trifelēm un dikti ieinteresēji! :-)
Paldies!(l)
18.12.2017 10:22 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Rosèy, es kaut kur esmu rakstījusi par tām trifelēm? :-D Anyway, es sapratu, kuras Tu domā.
Es visu darīju, kā pēc receptes, un sanāca ļoti ok. Jāņem vērā tas, ka tā masa sākumā var šķist ļoti šķidra, bet satraukumam nav pamata, jo, pastāvot ledusskapī, tā paliks tāda veidojama.
18.12.2017 10:16 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Ņam ņam, es domāju varbūt uztaisīt apelsīnu trifeles, kuras esi gatavojusi. Cik daudz šokolādes izmantoji?
Vari īsumā pastāstīt, kas gatavošanas procesā svarīhs?
18.12.2017 10:06 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
freya, cepu 220 grādos 20 min, pēc tam 200 grādos 20 min, tādi biezie frī sanāk perfekti šādi. Domāju, ka daiviņas arī būtu labas ar šādu temperatūru, tikai nedaudz ilgāk jāpacep. Man arī ļoti gardas liekas daiviņas, kas pirms tam novārītas un pēc tam biš eļļā, garšvielās apvārtītas un krāsnī apceptas, līdz zeltainas. Ja pirms tam novārīsi, tad tur galīgi nevar nesanākt. :-)
18.12.2017 10:00 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Mūsmājās tāda īsta izēšanās ir uz jauno gadu. Uz ziemassvētkiem taisīšu suši un cepsim piparkūkas un pīrādzinus.
Jaunajā gadā noteikti rosols, daudz zivis, vistas cepetis ar dārzeniem.
Pagājušogad taisījām zirnus ar speki - un man bija tik nelabi, vēmu visu 1.janvāri, tad šogad šo ēdienu izlaidīsim - jo no domas vien nelabi.:-D
18.12.2017 08:56 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Pasadena, Gruyere sieru. Vēl klāt ir saldais krējums divās kārtās.

Tencinu :-)!
17.12.2017 23:23 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Pasadena, Gruyere sieru. Vēl klāt ir saldais krējums divās kārtās. :)
17.12.2017 23:17 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
TheOutMeal, kādu sieru lieto?
17.12.2017 23:14 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Gatavošu kartupeļu pīrāgu. Kārtainajā mīklā vidiņā kartupeļu bieztutra ar ķiploku, timiānu svaigu un sieru. ļoti viegli un trakoti gardi! ķiploks ar timiānu iet kopā uz urraaa!
17.12.2017 23:06 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Meitenēm, kas nedzīvo Latvijā, jūs gatavojat vietējos Ziemassvētku ēdienus, Latvijas, vai kombinējat tos, kas garšo?

Man gluži nebūs Ziemassvētku ēdieni.. plānoju celt galdā Vidējo austrumu favorītus (l)
17.12.2017 22:53 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Freya, kartupeļi ir jācep 250 grādos. :) Vismaz man sanāk tikai pie 250 grādiem un pie režīma, kad cep gan no lejas, gan augšas.
17.12.2017 13:09 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Varbūt muļķīgs jautājums - bet kādā režīmā un cik grādos jūs cepat cepeškrāsnī kartupeļus (daiviņas vai veselus)? Man vēl nav izdevušies mani eksperimenti, bet Ziemassvētkos plānoju pasniegt krāsnī ceptus kartupeļus. (t)
17.12.2017 12:59 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Skaistie uzbraucieni. :) Tas bija tieši par komentāru, kur siļke bija bez mīkstinājuma zīmēm, bet kažoks bija rakstīts ar mīkstinājuma zīmēm.
16.12.2017 13:58 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nopietni? Ierakstīt simts liekus "j" ir vieglāk, kā rakstīt tā, kā vārdu ir paradzēts rakstīt? :-D

Logjiskaa domaashana aciimredzot nav daavata visiem ;-) Man datoram nav latvieshu miisktinaajumu. Nesen nopirku jaunu un ir slinkums instaleet. Bez garumziimeem arii nav ierasts rakstiit.
16.12.2017 13:54 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Dālllija, tālajos 90ajos, kad internets latviešu burtus regulāri pārveidoja par nesalasāmu štruntu, mēs rakstījām tieši tā - siljkji, visi ļ bija lj, visi ķ bija kj. Un tas bija tā iegājies, ka taa rakstiit bija aatraak, nekaa bakstiities pa visu klaviatuuru un taisiit miikstinaajuma ziimes.
.
Tu, iespējams, tajos laikos vēl aktīvi nečatojies, attiecīgi, arī brīnies. Kādreiz tieši tā arī rakstījām, rakstit bez garumzimem tiesi skaitijas dikti neprogresivi.
16.12.2017 12:33 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
siļķi kažokā -> siljkji kažokā. Nopietni? Ierakstīt simts liekus "j" ir vieglāk, kā rakstīt tā, kā vārdu ir paradzēts rakstīt? :D
16.12.2017 11:57 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Es būšu laukos, tur krāsns nav, tāpēc cepeši, plātsmaizes atkrīt, par ko ļoti žēl.
Kāda zina, kur Rēzeknē var sapirkt ko labu gatavu?
16.12.2017 11:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits