Ziemassvētku galds!

 
Reitings 86
Reģ: 23.12.2009
Nu padalamies,meitenes,ko celsiet šogad Ziemassvētku galdā, ko gatavosiet?☺
Man pagaidám nav ideju.Svētkus svinēsim laukos pie vecākiem,tad nu jāgatavo kaut kas lìdzņemšanai☺
14.12.2017 13:01 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Pasadena, Gruyere sieru. Vēl klāt ir saldais krējums divās kārtās.

Tencinu :-)!
17.12.2017 23:23 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Mūsmājās tāda īsta izēšanās ir uz jauno gadu. Uz ziemassvētkiem taisīšu suši un cepsim piparkūkas un pīrādzinus.
Jaunajā gadā noteikti rosols, daudz zivis, vistas cepetis ar dārzeniem.
Pagājušogad taisījām zirnus ar speki - un man bija tik nelabi, vēmu visu 1.janvāri, tad šogad šo ēdienu izlaidīsim - jo no domas vien nelabi.:-D
18.12.2017 08:56 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
freya, cepu 220 grādos 20 min, pēc tam 200 grādos 20 min, tādi biezie frī sanāk perfekti šādi. Domāju, ka daiviņas arī būtu labas ar šādu temperatūru, tikai nedaudz ilgāk jāpacep. Man arī ļoti gardas liekas daiviņas, kas pirms tam novārītas un pēc tam biš eļļā, garšvielās apvārtītas un krāsnī apceptas, līdz zeltainas. Ja pirms tam novārīsi, tad tur galīgi nevar nesanākt. :-)
18.12.2017 10:00 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Ņam ņam, es domāju varbūt uztaisīt apelsīnu trifeles, kuras esi gatavojusi. Cik daudz šokolādes izmantoji?
Vari īsumā pastāstīt, kas gatavošanas procesā svarīhs?
18.12.2017 10:06 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Rosèy, es kaut kur esmu rakstījusi par tām trifelēm? :-D Anyway, es sapratu, kuras Tu domā.
Es visu darīju, kā pēc receptes, un sanāca ļoti ok. Jāņem vērā tas, ka tā masa sākumā var šķist ļoti šķidra, bet satraukumam nav pamata, jo, pastāvot ledusskapī, tā paliks tāda veidojama.
18.12.2017 10:16 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Tu kaut kur biji rakstījusi par šīm trifelēm un dikti ieinteresēji! :-)
Paldies!(l)
18.12.2017 10:22 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Salomē, milzīgs paldies par ielikto linku uz Cēzara salātu improvizācijas recepti!!! Šodien pamēģināju un esmu sajūsmā, īpaši par mērci (l)
29.12.2017 22:40 |
 
Reitings 31
Reģ: 15.01.2018
mandeļu cepumi
cepta vista
rasols vai šuba
Cēzara salāti ar vistu
turku zirni ar fetu un rukolu ,jo pelēkos zirņus man kuņģis nepanes.
16.01.2018 16:20 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
:-D
28.11.2018 19:59 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)