No vīra dzimšanas dienas varu ieteikt vēl vienu foršu ideju ļoti ātrai uzkodu pagatavošanai, ja garšo "vienkāršie" ēdieni. Kā jau iepriekš minēju, biju sagatavojusi pēc vīra pasūtījuma siera salātus (vārīti burkāni, vārītas olas, Holandes siers, majonēze un grieķu jogurts 1:1, bet zinu, ka daudziem garšo vnk ar majonēzi), un klāt es pagatavoju rupjmaizes ķiploku grauzdiņus, vīrietim nāca ciemos draugi, viņiem garšo tādi. Superātri - nopirku jau sagrieztu formas maizi, katru šķēli sagriezu vēl uz pusēm trīsstūrīti, liku uz pannas uz cepamā papīra un, lai nav pārāk eļļaini, uzpūtu virsū olīveļļu aerosolā. Cepu 220 grādos 10min, tad pārbēru ar spiedē saspiestiem ķiplokiem un sāli. Superātri, pēc sajūtām tādi paši kā uz pannas cepti, tikai a) daudz ātrāk, b) ne tik taukaini dēļ pūšamās eļļas, kas neiesūcas visā grauzdiņā.
*
Par tiem rīsiem - OK OK, mani arī pārsteidza, beeeet vai jums tiešām nav vienalga? :-D Diskusija taču nav par to!