Sojas gaļa

 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Meitenes mazliet savāds jautājums, laiku atpakaļ hesburger ēdu trotilu ar soju,tīri labi iegaršojās,labprāt pati ikdienā ēstu sojas gaļu,bet nezinu kur veikalos to var iegādāties? :-)
20.05.2017 22:55 |
 
Reitings 203
Reģ: 06.08.2014
Sognare.. - No lielajiem sojas gabaliem es parasti gatavoju - nagetus vai arī vienkārši apcepju uz pannas ar garšvielām, vai taisu kaut ko līdzīgu gulašam. Bet granulas izmantoju gatavojot kotletes, dažādos sacepumos, mērcēs. Atšķirība starp abiem ir struktūrā, jo granulas tiešām būs vairāk kā maltā gaļa, bet lielie sojas gabali būs vairāk tādās kā plēksnēs, nemāku īsti paskaidrot. Man gan labāk garšo granulas, bet galvenais ir likt klāt garšvielas jo sojai īsti nav nekāda garša. Ceru, ka noderēja. :-)
21.05.2017 12:26 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Kādas garšvielas ir piemērotas ?:-)
21.05.2017 12:35 |
 
Reitings 203
Reģ: 06.08.2014
čili pulveris, pipari, ķiploki, koriandrs, ļoti labi der klāt arī ingvera pulveris. Un sojas gaļu es uzbriedinu dārzeņu buljonā. No lielajiem sojas gabaliem galvenais izpiest lieko ūdeni.
21.05.2017 12:53 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Olīvija4 paldies :-)
21.05.2017 13:52 |
 
Reitings 582
Reģ: 24.01.2016
Lielajās maximās ir speciāli vegānu stendi, tur arī ir sojas gaļas,desas,utt.:-)
22.05.2017 09:37 |
 
Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Es vienmer iesmaidu kad lasu par sojas galju utt. Prieks kam veganiem vajag galju?! Kaut sojas...vini tak vegetariesi.

Tāpēc, ka lielākā daļa no gaļas atsakās nejau garšas dēļ. Ja cilvēks var neēst dzīvniekus, bet visas picas, burgerus, kotletes u.c, ko ir ēdis visu dzīvi, aizstāt ar augu alternatīvām, kam ir tāda paša garša un konsistence, pie tam, kas parasti ir arī veselīgāks, tad kāpēc ne?
Es gaļas alternatīvas ēdu reti, jo neprasās, bet citreiz, kad sagribas kādu burgeri uztaisīt, tad jā. Burgeros, tortiljās gan parasti lieku tofu. Šķiet visgaršīgāk no visa mēģinātā.
Vislielākais piedāvājums ir Dabas stacijā. Gan sojas granulas, gan burgeri, desas u.c
22.05.2017 11:14 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Pacelšu tēmu:-),kā pareizi pagatavot sojas nagetus? Ar ko sākt? Uzbriedināt ūdenī tad iemerkt olā un tad rivmaizē un likt uz pannas? Un cik ilgi vajag uzbriedinăt?:-)
02.06.2017 15:22 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits