Ingredients
Potato Puree 75% (Water, Dehydrated Potato Flakes (Potatoes, Emulsifiers: Mono- and Diglycerides of Fatty Acids, Antioxidant: Sodium Metabisulphite, Natural Flavourings), Potato Starch 14%, Wheat Flour, Rice Flour, Salt, Spices, Acidity Regulator: Lactic Acid, Preservative: Potassium Sorbate
IngredientsVienīgie E šeit ir
Potato Puree 75% , Potato Starch 14%, Wheat Flour, Rice Flour, Salt, Spices, Acidity Regulator: Lactic Acid, Preservative: Potassium Sorbate
Izvāri klimpas un sajauc ar burkānu-tomātu-vistas mērci?Tieši tā. Apcepu sarīvētus burkānus, vistas fileju sagrieztu gabaliņos, tad ņemu tomātus savā sulā, sablenderēju, leju uz pannas klāt filejai un burkāniem, sutinu visu līdz tomātu mērce maina krāsu. Klāt protams sāls un garšvielas, kādas nu vēlies un šķiet, ka piestāv.
Man patīk gatavot kopā ar burkānu-tomātu-vistas mērci, ļoti gardi.
Pie tam instukcijā teikts, ka jāvāra 2 min, kamēr uzpeld