Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tortes,kūkas bez cepšanas

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ir kādas receptes kūkām, kuras nav jācep,bet kuras var pagatavot bez cepšanas un nav sarežģīti,ņemot vērā,ka nekad neesmu to darījusi.:-)Vienīgā saldā lieta ,ko esmu sagatavojusi ir saldā desa:-D.
26.02.2017 19:11 |
 
10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
27.02.2017 11:48 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Es taisu tikai svaigo siera kūku un klasisko bruneti, tās nav nekad pievīlušas. :)
27.02.2017 11:41 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šokolādes banoffee, ļoti vienkāršs un gards

Un parastais banoffee - tikpat gards, tikai vēl vienkāršāks :-D
27.02.2017 11:34 |
 
Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Taisu saldo bruneti pēc šīs receptes - esmu taisījusi vairākkārt, ātri taisās un ļoti garšīga :) tikai jābrīdina, ka kaloriju bumba! :D
http://spoki.tvnet.lv/receptes/Sokolades-brunete-mm/340191
26.02.2017 22:31 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Nu ir iespējams arī tieši Selgas-biezpiena kūku taisīt uz dēlīša. :D
26.02.2017 22:30 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nu saku ka var aru saltu trauka drosi, ja nav jubilejai vai ka ta. Pstaves un smuki izgriezisai gabalinu ara...bus labi.;-)
26.02.2017 22:24 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Ooooo man šāds trauks ir:-D
26.02.2017 22:19 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://manaspasaules.blogspot.com/2011/08/prjaniku-atra-kuka-jeb-vedeklinas-kuka.html so vai biezpiena kukas uz delisa? Nevaru ta to iedomaties.
26.02.2017 22:17 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nu skatoties kads saturs. Lielakoties kukai janostavas un es te nerisketu.
26.02.2017 22:15 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Nevajadzētu, kaut kad tā arī esmu taisījusi :)
26.02.2017 22:14 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nu ja kartaina kuka, biezpiena vai kada cita es uz delisa netaisitu. Tur noteikiti vajag kadu forumu.;-)
26.02.2017 22:13 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Dupijs ,bet nejuks ārā,negāzīsies?
26.02.2017 22:09 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Ja ir lielāks dēlītis, mierīgi var arī uz tā kārtot! :)
26.02.2017 22:03 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
var ar jebkoo, nebus erti iznemt.Tacu var ari nenemt ara , bet izgriezt pa gabalinam. Nu nez salatu trauka, ka linka kur gatavo prjaniku kuku.
26.02.2017 21:59 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Un ja nav tāda lieta?:-),vai ar ko var citu aizstāt?:-)
26.02.2017 21:55 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Dupija kūkas cepumus vēl var mērcēt pienā, ja vēlme ir ēst ātrāk, nevis gaidīt pa nakti. Bet nu vienalga kādu laiku būs jāpastāv ledusskapī.
26.02.2017 21:54 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
26.02.2017 21:48 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Kur to kūku liek? Es domāju vai tur vajag kādu speciālu trauku??:-)
26.02.2017 21:45 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Ļooti garda un vienkārša ir arī Slegas cepumu-biezpiena kūka. :)
Vajadzīgas 3 paciņas selgas cepumu(derēs gan parastie, gan ar kļavas sīrupu, gan īrisu), 300g biezpiena, paciņa marmelādes, 200ml saldā krējuma, 4 ēdamkarotes cukura un skāba ievārījuma.
Sagriež kubiņos marmelādi, sajauc ar biezpienu un cukuru, saputo saldo krējumu un tajā iemaisa biezpiena-marmelādes masu, tad formā kārto cepumus, uz tiem liek ievārījumu, tad atkal cepumus, tad putukrējuma kārtu, tad atkal cepumi, ievārījums, cepumi, putukrējuma kārta :) Liek nostāvēties ledusskapī uz nakti.
Es citreiz kādu cepumu kārtu pirms lieku formā izmērcēju vēl pirms tam stiprā un atdzisušā kafijā, ļoooti garda piegarša (l)
26.02.2017 21:40 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sognare, visi taču zina, cietumnieki dzer ļoti stipru tēju, zonā to sauc "Čefirs".

Es būšu izņēmums:-D,jo tiešām neko tādu nezināju:-D,nu vot ,ko tik cosmo nevar jaunu uzzināt:-D
26.02.2017 20:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!