Ir kādas receptes kūkām, kuras nav jācep,bet kuras var pagatavot bez cepšanas un nav sarežģīti,ņemot vērā,ka nekad neesmu to darījusi.:-)Vienīgā saldā lieta ,ko esmu sagatavojusi ir saldā desa:-D.
Ja jo man pat bez cukura par saldu, prasas ko klat nu skabumu. nu ja interesanti dazadi ja prjaniki.Ja gribas letu atroun ilgo kuku taisu so...gatava 5 min, edam ja lielo tad bezmaz nedelu.:-D
Man atkal šķiet, ka visprāstākā biskvītkūka (lai gan biskvīti ir jācep), liekas daudz vienkāršāk pagatavojama kā tās siera kūkas, kas nav jācep. Bet varbūt es tāda dīvaina pagadījusies :D
Esmu gatavojusi arī atvieglotos skudrupūžņus: 2h vāra iebiezinātā piena burciņu, samaisa ar 200 g sadrupinātiem selgas cepumiem + 100 g sviesta + riekstiem un/vai magonēm. To visu samīca kopā un liek ledusskapī - ir ļoti easy un garšīgi!
Pirms pāris mēnešiem draugos kaut kādā kūku galerijā redzēju kāzu kūku ar marcipāna vārniņām. Tagad vairs nevaru atrast. Varbūt kāda var palīdzēt tādu sameklēt?
Par kūkām bez cepšanas: man negaršo smagas, taukainas un pārsaldinātas kūkas a la cielaviņa. Izcili laba kūka bez cepšanas bija: 1) Pamatne no sadrupinātiem selgas cepumiem ar izkausētu sviestu; 2) Pamatmasai izvārīti sagriezti zaļie āboli ar nedaudz cukuru + želatīns.
Cielaviņa man personīgi garšo, jo tur nav tā, kas man visvairak negaršo - biskvīta. Atiecīgi, jo mazāk biskvīta, jo labāk, salds vai mazāk salds - mazāk būtiski.
Cielaviņa man personīgi garšo, jo tur nav tā, kas man visvairak negaršo - biskvīta. Atiecīgi, jo mazāk biskvīta, jo labāk, salds vai mazāk salds - mazāk būtiski.
oj ja mazak biskvita un sviesta banalo kremu....(l)