raven ha, atradu!:-D
Burkanu kūka
Nu tad 1 glāze rīvēti burkāni uz smalkas rīves, bet nevis tādas,kas taisa pļuriņu.
1 glāze cukurs, 1 glāze milti, 1 t.k. soda, 2 olas.
Olas ar cukuru sakuļ, pieliek burkānus, samaisa, sodu nedaudz ar ūdeni sajauc un arī bļodā iekšā, viss drusku sāk putot. Tad iesijā miltus, samaisa un lej ietaukotā formā. Uz 180 grādiem iekšā, kādu pusstundiņu cep. Recepte saka,ka jācep 2 tādas kārtiņas, bet es parasti cepu vienu un tad to griežu uz pusēm, man tā labāk patīk.
Krēms
250g mascarpone, 250g krēmsiers un apmēram glāze pūdercukurs, varbūt mazāk. Pēc garšas te viss notiekās. Un citrona miziņu pierīvēju. Visu ar mikseri sakuļ un smērē kūkā iekšā.
Tikai vajag pagaidīt,līdz tā kārtīgi atdziest!(l)