Jūsu gatavotās kūkas.

 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Tā kā dēlam tuvojas vārda diena, gribu uzcept kūku/kapkeikus vai ko tamlīdzīgu.
Tādēļ jautājums: Kāda ir jūsu iecienītākā kūkas recepte ko gatavojat?
07.06.2016 20:58 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Villionota, recepte ir tā, kuru Leila ielika :) Es gan pamatni taisu citādāku. Cepu 3x šo plātsmaizi. Tikai pirmajā reizē cepure bija kraukšķīga :( Pārējās divas bija kā zefīrs. Vrb par maz cepu. Garda jau tāpat bija :)
09.06.2016 16:14 |
 
Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt olbaltums sanāk kraukšķīgs (kā cepot pavlovu vai olbaltuma cepumus), ja to nevis cep, bet žāvē cepeškrāsnī salīdzinoši ilgu laiku zemā temperatūrā.
Te varētu paskatīties kādas olbaltumu cepumu vai mini pavlovu receptes, lai redzētu optimālo temperatūru un laiku.
Arī es cepu tādas pašas plātsmaizes kā Kristīna, un tur man olbaltums vienmēr sanāk mīksts, ne kraukšķīgs. Interesanti kā tev tas toreiz izdevās. :) Izmantojot pavlovu cepšanas tehniku, olbaltusm man sanāk kraukšķīgs ārpusē un mīksts, pat staipīgs iekšā.
Ja tādu plātsmaizi vienkārši turētu krāsnī ilgāk tai pašā temperatūrā, olbaltums drīzāk varētu apdegt, nevis palikt kraukšķīgs. :-/
09.06.2016 20:44 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Super, paldies (l)
10.06.2016 09:11 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Medus kūka pēc Annas Pannas receptes izdodas dievīga, vakar kārtējo reizi par to pārliecinājos (l):

10.06.2016 09:50 |
 
Reitings 197
Reģ: 05.02.2014
Meitenes, tā nedrīkst!!!:-D
Saskatos jūsu bildes un plāns brīvdienām gatavs, būs man pirmā kūkas cepšana mūžā :-D
Netīšām instagram uzgāju arietas profilu, tiiiik skaisti viss! (l)
10.06.2016 10:16 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Arieta, jau sen gribēju teikt, ka esi viens apbrīnojams sievišķis! Un ne tikai kūku dēļ. :)
10.06.2016 10:22 |
 
Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Uztaisīju kūku pēc arietas receptes, sanāca super garšīga (l) Biskvītu gan necepu pati, nopirku veikalā jau gatavās brūnās biskvīta ripas ( slinkais, ātrais variants :D) un zemesriekstu vietā liku lazdu riekstus.
10.06.2016 13:13 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Arieta, Tev talants, super! (l) Medus kūka ir mīļākā kūka manam vīrietim, bet man nekad nesanāk tik labi (viņš saka, ka ir garšīgi, protams, bet es zinu, ka nav Tā..). :-D Varbūt kāda zina knifiņus? :-)
10.06.2016 14:48 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Cik garšīga diskusija! (l)
10.06.2016 14:51 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Salomē, pamēģini manis ielikto Annas Pannas recepti! Tiešām ir ļoti, ļoti laba ;)! Un knifu medenei îsti nav-viena no vieglākajām kūkām :)!
10.06.2016 15:21 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Es pag.nedēļā cepu pēc šīs Annas pannas receptes un, jāsaka kā ir, man tiešām sen nebija izdevies kaut kas tik negaršīgs :-D
Nezinu, ko izdarīju ne tā, bet, garšoja kā pankūkas ar krējuma masu. Man tomēr prasās tāda medaināka garša un, citas reizes cepšu pēc vecās, labās receptes.
10.06.2016 15:28 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Man šķiet, ka medus kūkas galvenais knifs ir pildījumam izmantot skābo krējumu, nevis Dievsvienzina kādus krēmus :)
10.06.2016 15:35 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es pēc visādām receptēm esmu cepusi, trūkst kaut kā tai medus kūkai... Varbūt es par daudz gribu, nezinu. Tagad 2g neesmu neko tādu cepusi, pilnīgi bailīgi būtu mēģināt. :D Un Aijaijaaa komentārs arī neiedvesmo.
10.06.2016 15:40 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Es esmu taisījusi vienkāršu medus kūku izmantojot tikai skābo krējumu ar cukuru, nekādus krēmus citus nelieku, svarīgi lai kārtiņas būtu plānas, un medus labs, Rimi karsēto medu par medu nesaukt, jābūt tādam labam medum ar izteiktu garšu. :-)
10.06.2016 15:49 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Pēc šīs receptes gatavoju http://www.delfi.lv/receptes/viramates-medus-kuka.d?id=43628691 , viesi atzina, ka garšo ļoti labi, vajag gan pastāvēt ledusskapī nakti.
10.06.2016 15:50 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Esmu briesmīgi slikta kulināre, bet esmu iemācījusies uztaisīt baigi fiksos mini tiramisu:

man arī patīk gatavot tiramisu - ļoti ātri, viegli un neiespējami kaut ko salaist grīstē :D
10.06.2016 16:07 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
Jūs mani iedvesmojāt taisīt medus kūku! gatavošu laikam pēc Villionota receptes :)
10.06.2016 16:42 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Produktos toč nebija vaina. Medus no laukiem, arī krējumu nopirku labu un biezu. Bet, man pašai liekas, ka par maz medus.
Ja pēc vecās receptes liku 2-3 glāzes medus uz mīklas daudzumu, tad šeit tikai tās ēdamkarotes.
Bet, saprotu, ka es pati kkur nošāvu greizi, jo, Arietai sanāca ļoti laba un, arī atsauksmes zem receptes bija labas. Tā, ka tomēr es pati vainīga, ne recepte :D
10.06.2016 16:50 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Aijaijaaa, receptē norādīto cukura daudzumu taču var aizstāt ar medu, līdz ar to iegūsi vēl medaināku garšu ;).
Un jā, es krēmam liku tikai skābo krējumu (Smiltenes piens, 25%), nepievienoju Mascarponi.
Un joprojām apgalvoju, ka kūka ir dievīga :)
10.06.2016 19:04 |
 
Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
es cepu meduskūku, šķiet, pēc tādas pašas vai ļooti līdzīgas receptes kā arieta, un man arī sanāk dievīga, vienīgi es kārtas gatavoju daudz plānākas, bet tas ir gaumes jautājums. un pildījumā arī skābais krējums ar cukuru. un arī kūka sanāk dievīga. :D
10.06.2016 19:14 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits