Jūsu gatavotās kūkas.

 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Tā kā dēlam tuvojas vārda diena, gribu uzcept kūku/kapkeikus vai ko tamlīdzīgu.
Tādēļ jautājums: Kāda ir jūsu iecienītākā kūkas recepte ko gatavojat?
07.06.2016 20:58 |
 
Reitings 87
Reģ: 11.04.2016
K.C,ja neesi īpašā kūku entuziaste,tad vari veidot nuttellas siera kūku ar selgas cepumu apakšu..Ļooti vienkārša,ātra un garda.(l)
07.08.2016 23:49 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
K.C.,
Ir tāda šokolādes bezmiltu kūku- faaaantastiska, recepti dabūju no Favel, diemžēl, nav pierakstīta. Varbūt ieguglē, + šokoladīgu kremu jau var piemeklēt :)
07.08.2016 23:50 |
 
Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Vai, nē, es biju domājusi, varbūt kāda zina, kur nopirkt. :D bet paldies par ieteikumiem, cerams, kādu dienu saņemšos. :)
08.08.2016 00:05 |
 
Reitings 3616
Reģ: 06.05.2014
K.C. mana mīļākā kūciņa uz īpašajām dienām ir Melnais Princis. Bezgala laba lieta. Pati gan neesmu cepusi, tik pirkusi. Parasti sanāk atrast viņu Supernetto. Gribētos pašai izcept, bet manas prasmes aprobežojas ar mafiniem.
08.08.2016 00:10 |
 
Reitings 184
Reģ: 02.07.2016
Cepuri nost meitenes! Daudzas kūkas izskatās labāk kā kafejnīcu skatlogos! (l)(l)(l)
08.08.2016 00:42 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
L.,
Jaaaaaaaaa! Tā kūka miljons gadus nav ēsta, bet vēl tagad atceros, cik labi garšo tieši tā no Super netto :D
Esmu arī sen taisījusi, sanāca laba, tikai veicu korekcijas, jo gandrîz visiem gūgles Melnajiem prinčiem kkāds ievārījums receptē.
08.08.2016 00:43 |
 
Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
Cik garšīgas kūciņas! (l)
Man pašai gribētos Pavlovu pamēģināt! :-)
Vai varat lūdzu ieteikt vislabāko recepti? Un ko darīt, lai masa "nesakrīt"? :-/
09.08.2016 14:51 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
es kaut kur ēdu melno princi, kuram krēma vietā bija kaut kas līdzīgs iebiezinātajam pienam, ak dies, tā dēļ arī nogalināt varētu :D
esmu cepusi daudz kūkas, bet nu pēc pēdējās medus kūkas cepšanas, man 2 dienas bija slikti, un tad nu ne medu, ne arī uz pašām kūkām pat virsū skatīties negribas :D
09.08.2016 15:07 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Mana Pavlova! :)
09.08.2016 15:08 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
K.C., ši bezmiltu šokolādes kūka ir dievīga (l)
http://m.cetrassezonas.lv/receptes/recipe.php?id=15850
09.08.2016 15:10 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Diana38, man masa nesakritās. Receptes gan ir daaudz un dažādas. Es šo to esmu atmetusi no orģinālās receptes.
* 6 olu baltumi;
*250 gr pūdercukura;
*2 ēd.karotes kartupeļu cietes
*biki sāls.
Dekorēšanai - saldais krējums 200 ml, ogas vai augļi.
Sakul olu baltumus + sāls. Kul uz ātrāko ātrumu. Tik ilgi, kamēr apgriežot bļodu otrādi, masa nekrīt ārā. Tad pamazām pievieno pūdercukuru un turpini kult, pēc tam kartupeļu cieti. Visu sakul.
Krāsni uzkarsē uz 160 grādiem. Cepamo papīru iesmērē ar sviestu. Liec virsū masu. Galvenais taisīt uz augšu, nevis diametrā lielu. Es lielāku par 25 cm netaisu. Lai sanāk augsta, nevis pankūka.
Liekam Pavlovu krāsnī un nogriežam uz kādiem 110 -120 grādiem. Cepam stundu. Palūrot, lai neapdeg. Ja paliek dikti brūna, tad nogriez mazāk grādus. Pēc stundas ļauj viņai atdzist, bet krāsnī jādzesē.
Pēc tam sakul saldo krējumu + biki cukuru. Uzliec saldo krējumu, ogas/augļus un nom nom nom! :)
09.08.2016 15:15 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Taisīju medus kūku pēc AnnasPannas receptes... nu, negaršoja pēc medus kūkas vispār, lai gan liku vairāk medus kā receptē. Kūka kā kūka, nekas īpašs. :-/
09.08.2016 17:18 |
 
Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Mana mīļākā kūka ir Montezuma - šokolādes kūka ar Old pascas 70%. Ļoti vienkārša, bet ņammīga. Recepte gan noklīdusi.
09.08.2016 17:37 |
 
Reitings 1
Reģ: 28.03.2015
Šokolādes kūka (l)
Var cept kā vienu lielu kūku un arī kā mazus cupcakus.. Pirms diviem gadiem sāku cept,un nu jau šo kūku pieprasa katros svētkos manā ģimenē.
Kūka ir ļoti vienkārša.
200 g milti
200g cukurs
200 g sviests( es personīgi izmantoju 180 g un cik nu vajag lai veidnes ieeļotu)
3 olas
200 g rūgtās šokolādes
Cep 200 grādos 20 minūtes, viducītī jābūt mitrai. kad gatava, izņem ļauj atdzesēties , dievīgi ar pūdercukuru un ogām.
Šis variants ir ļoti labs, jo var kombinēt ko vien sirds vēlas un kas nāk prātā (l) :-)
10.08.2016 00:59 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Beidzot kūka ar recepti no manis :D

http://piegalda.lv/recipe/burkanu-kuka-ar-svaiga-siera-kremu/
Tikai mana kūka ir suuuupermaza, neliku ingveru, kanēli un kremu netaisīju kā receptē, bet vienkārši vieglo jogurta kremsieru+krējums+citrona sula+cukurs uz garšu+var nedaudz kanēli.
AAA, vēl miltu vietā es samalu auzu pārslas un vēl pusi glāzes pievienoju. Šo savu pārveidoto
gan es cepu veselu 1h , kopš brīža, kad krāsns ir uzsilusi kārtīgi, lai nepiedeg- uzliec pa virsu cepamo papīru, kad augša jau brūnīga, vai arī keramiskos zirņus virs cep.papīra, lai ceļas mīkla vienmērīgi.
14.08.2016 19:14 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Diana38, es parasti gatavoju mini Pavlovas, jo lielo grūti sadalīt un arī izskata ziņā dikti patīk :)

Recepte:
4 olu baltumi
1 šķipsniņa sāls
200 g pūdercukura
1 t.k baltvīna etiķa (derot arī citrona sula)
1 ½ t.k. kartupeļu miltu (cietes)
saldais krējums
ogas
Uzsilda cepeškrāsni līdz 160 grādiem. Atdala olu baltumus, sāk tos putot, pamazām pievienojot pūdercukuru. Kuļ, līdz baltums ir ļoti stingrās putās, apgriežot bļodu nekrīt ārā. Kad baltums saputots, tam pievieno cieti un etiķi, ar karoti izmaisa. Liek masu konditorejas maisā (var likt arī ar karoti, uztaisot iedobīti) un spiež vienāda lieluma Pavlovas, starp tām atstājot vietu, kur izplesties :). No šī daudzuma, man sanāk pilna standarta cepeškrāsns panna. Liek Pavlovas cepties. Pirmās (aptuveni) 7min cep 160grādos, pēc tam samazina temperatūru uz 110 grādiem un cep apmēram stundu. Pavlovas atstāj cepeškrāsnī atdzist (kalst).
Kad tās pilnīgi atdzisušas, tajās liek putukrējumu un dekorē ar odziņām ;)!
15.08.2016 21:21 |
 
Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Ahhh, es vakar izcepu tādu siera kūku, kuru mans vīrs (kam negaršo un pat riebjas siera kūkas) novērtēja kā izcilu :D Šorīt kūka bija gatava un pēcpusdienā tās vairs nebija :D Perfekti krēmīga, slapja un ar rudenīgu garšu - ābolu-brūkleņu ar karameļu mērci. Paņēmu siera masu no savas mīļākās siera kūkas receptes un pārējo piedomāju klāt. Bildi ielikt īsti nemāku, bet, ja kādai interesē recepte, varu mēģināt aizsūtīt vai uzrakstīt pa daļām šeit - rakstīju draudzenei, sanāca dikti gara :D
12.10.2016 20:39 |
 
Reitings 130
Reģ: 03.04.2015
Mazliet pcelšu. Arieta, vai savai snikerkūkas biskvītam pievienoji īstu kakao vai vari arī parasto nesquik? :)
12.10.2016 22:37 |
 
Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Arita, man arī, lūdzu:-):-)
12.10.2016 22:39 |
 
Reitings 34
Reģ: 08.06.2009
Arita, man arī, lūdzu
13.10.2016 20:50 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits