Vegetera pastete
astāvdaļas:
Sīpoli un šampinjoni vienādās daļās
Ghī sviests cepšanai
muskatrieksts(svaigi rīvēts)
Sāls, pirpari pēc izvēles
Pagatavošana:
Apcep sagreiztus sīpolus Ghī sviestā līdz zeltaini brūni.
Pievieno sagrieztus šampinjonus un cep, līdz sēnes sarāvušās un nobrūnējušas.
Pie gatavajām sēnītēm pierīvē muskatriekstu un apmaisa, līdz veidojas patīkama muskata smarža.
Pievieno sāli un pirparus pēc garšas, apmaisa un atdzesē.
Gatavo maisījumu sablendē līdz viendabīgai masai, pēc vēlēšanās var atstāt arī nesablendētus gabaliņus, dažādākai tekstūrai.
Uzglabā ledusskapī apmēram nedēļu.