luizelza, Tāpēc es skau, ka Milānā nevajag ēst tuvu centram. Jāēd ir guļamrajonos. Un nejau burgerus. :D
Sicīlijā, starp citu ir visneinteresnatākā, veinveidīgākā un nekrāšņākā virtuve visā Itālijā. Tev noteikti paveicās ar vietām kur ēdi. Principā, tā nav top 1 vieta ēdienu baudās.
Bet protams, salīdzinot ar jebkuru citu vietu pasaulē, Itālijā ir garšīgi visur. Ja neēd burgerus. :)
Itālijā jāspiež uz vidusjūras virtuvi. Grillētām zivīm, gaļu, jūras veltēm. Picas jāēd Neapolē, spageti, Romā un Milānā. Jūras veltes Sardīnijā un Pugliā. Sicīlijā var ēst gaļu un sautējumus.
Venēcijai nav ne vainas. Es arī nepiekrītu, viedoklim, ka Venēcijā nav ko redzēt. Ir. Labāk gan braukt uz turieni pavasarī vai rudenī, kad tūristu nav tik daudz. Es tikai par to, ka Itālija nav skrienamā zeme. Tur nav ko dzities pēc apskates objektiem, tikai tāpēc, lai būtu redzēts. Tur ir jābauda, jāatpūšas un nesteidzīgi jāvēro. Tāpēc es pastāvu uz to, ka nav ko skriet. Izvēlēties mazāk vietu ko apskatīt un tajās tad arī atpūsties. Īpaši, ja Itālijā pirms tam nav būts.