Es dievinu ēst (l) Un gatavot. Ne par velti paralēli studijām strādāju par pavāri. :-)
Tā kā jau pēdējo gadu katra diena man ir ''cheat day'' un tas sāk parādīties apmēros, esmu sākusi pētīt un meklēt manām kārpiņām patīkamus, bet veselīgu produktus un iekļaut tos savā ēdienkartē pēc iespējas biežāk.
Man liekas, ka visliktākais manā ēdienkartē ir tas, ka esmu ''mērču'' cilvēks. Man ir svarīgi, lai ēdiens ir sulīgs un garšām kontrastains. Mērcēm bieži sanāk izmantot saldo krējumu, skābo krējumu, majonēzi, sieru, utt, kas arī nodara lielāko kaitējumu manai figūrai.
Šodien, piemēram, pusdienās pagatavoju fusilli ar bekonu, tomātiem un ķiploku un pasniedzu un rīvētu parmezāna sieru un mērci, kas gatavota, samaisot pašgatavotu pesto ar nedaudz majonēzes. Īsta kaloriju bumba, bet tik gardi :-/