Kā jau vairumam- nepatika man kojās gatavot ēst- kopējās virtuves šarms un tā.
Bet nu parasti mēs taisījām vairāki cilvēki kopā- viens iedod makaronus, cits gurķus, cits vēl kaut ko, un tā tās izmaksas arī palika mazākas, jo citiem no mājas deva līdz tik daudz, ka viens neapēdīs un būs jāmet ārā (lietas, kuras paliek vecas, nerunāju par makaroniem utt).
Tā nu griķi/ rīsi ar ar mērci (šampinjoni-saldais krējums, labākajā variantā vēl vistas fileja)
Risoto- rīsi ar saldētajiem dārzeņiem, olu, sieru...
Makaroni ar kečupu/majonēzi, klāt cīsiņi, nageti vai citi gaļas izstrādājumi.
Protams salāti.
Neaizmirsīsim pelmeņus, protams.
Cepti kartupeļI
Vārīti kartupeļi ar biezpienu un siļķi
Vakariņās mums 'topā' bija putras ar ievārījumu.
Bet nenoliegšu, ka bija reizes, kad tika ceptas vafeles, kūkas un meistaroti citādi labumi.
No roltoniem nekad neesmu pārtikusi, negribu bojāt kuņģi. Un brokastis parasti neēdu, bet ja sanāk tad jogurts, vai kāds auglis.
Kojās jau nedzīvoju labu laiku, tomēr ēdu jau principā to pašu ko tur. Vienīgi tagad mājās sanāk gatavot mazāk, jo izdevīgāk, vismaz mūsu div'personu ģimenē ir paēst ārpus mājas. :)