http://www.delfi.lv/receptes/maigais-tiramisu-bez-olam.d?id=44010068
Šāda recepte, tik vēl pievienoju klāt avenes vai blenderētu mango. Un pie kafijas kāds stiprais dzēriens (bet bez tā var arī iztikt).
Pirmā kārta krēms, tad cepumi, tad ogas, tad krēms, cepumi, ogas, krēms.
Ja vēlies pasniegt dikti drīz pēc gatavošanas, iesaku cepumus nevis
iemērcēt, bet
iemērkt uz divām, trim sekundēm tā, lai visā cepumā iesūcas kafija, bet ne tā, lai cepums izjūk Tev rokās. Kakao vietā šad tad pārkaisu rīvētu tumšo šokolādi.
Droši vien izsmalcinātām garšas kārpiņām šķitīs prasts un pat
Tiramisu vārda necienīgs meistarojums, bet, kā jau sacīju, tā ir mana ašā versija, un, kas to ēdis, ir sacījis par šo kūciņu tikai labus vārdus. :D