Cēzara salāti

 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10500
Reģ: 29.01.2009
Kā jūs tos gatavojat? Ar vistas fileju vai bez?
12.04.2015 19:01 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Manuprāt, tradicionāli romiešu:

Tie arī ir vieni no stingrākajiem.
15.03.2017 22:56 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man patīk ozollapu salāti:

Parasti lieku kopā ar romiešu, taču izmirkst visi tik un tā, ja par ilgu bijuši mērcē.
15.03.2017 22:59 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man arī liekas, ka parasti tās ir romiešu salātlapas...
15.03.2017 23:19 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Yup yup, google arī saka, ka klasiskajā variantā ir mērce, romiešu salāti, krutoni un parmezāna siers.
15.03.2017 23:24 |
 
Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Mana mīļākā Cēzara salātu mērce ir paštaisīta un ar daudz mazāk kalorijām nekā veikalā nopērkamās:
-2 ēdamkarotes majonēzes
-1 ēdamkarote dabiskā jogurta
-1 ēdamkarote ūdens
-1 ēdamkarote svaigi spiestas citronu sulas
-1 ēdamkarote olīveļļas
-1 saspiesta ķiploku daiviņa
-svaigi malti melnie pipari
16.03.2017 01:29 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es ar Burgas Cēzara salātiem saindējos un tai iestādei metu līkumu, lai gan ir tuvu darbam. Man reti sanāk saindēties ar pārtiku, bet nu tas bija gadījums reizi 3 gados. Šausmas.
16.03.2017 01:33 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tie salāti arī nav domāti, lai viņus mērcētu. Es parasti izkārtoju pa porcijām slāņos romiešu salātlapas, tad vistu/garneles, tad pa virsu mērci, sausiņus un beigās uzberu parmas/grana siera plāksnītes. Katrs pats tos jauc tieši pirms ēšanas. Ja nevar pasniegt uzreiz, tad mērce un sausiņi tiek likti atsevišķi.
16.03.2017 06:57 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Nu jā, varbūt jāmēģina mērci citādāk lietot. Jo mājās taisot nekad nesanāk tik gardi kā ārpus mājas tieši tā iemesla dēļ, ka lapas sakritušas, smagas.
No mērcēm esmu atradusi savu ideālo - Rundāles Cēzara mērci. Un Džiugas parmezānu arī tagad pārdod plānās plāksnītēs, kas labāk iederas salātos kā rīvēts parmezāns :)
16.03.2017 08:01 |
 
Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Mājas gatavoti mmmm....parmizāna siers, vista (mazos gabalos sagriezta), maizes graudiņi, kārtīgas salātlapas,cherry tomātiņi un cēzara mērce.
Gardi cēzarnieki ir Čilli picā (sky&more, GC bija vilšanās) un hesītī esmu ņēmusi, tur siers garšīgs.
03.06.2017 20:32 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits