Izvērtē kam tu pannu lietosi. Lai cik laba būtu panna, neviena no tām nav universāla, dažādiem uzdevumiem vajag dažādas pannas. Es pati mājās lietoju vairāku izmēru keramiskās pannas olu, pankūku cepšanai (vieglas, nepiedegošas), seklu čuguna pannu steikam/ produktu apcepšanai un dziļu, gandrīz katveidīgu sautēšanai, mērcēm un dārzeņiem. Vēlmju sarakstā šobrīd ir dzelzs vok panna (pārsteidzoši grūti atrast), Le Creuset panna (ļoti patīk šis zīmols, fantastiska kvalitāte) un kapara panna (dikti dārga un es parasti pēdējā mirklī apskopuļojos). Kādreiz ir bijušas arī teflona pannas, bet tās nedz nav savas cenas vērtas (īpaši dārgās), nedz īpaši ilgi kalpo (salīdzinot ar čuguna vai tērauda pannu, kas labi koptas var nokalpot pat vairākām paaudzēm)
P.S. Sugar, tavs komentārs par mammu, kas izmeta čuguna pannu, salauza manu sirdi :-D