uzskatu, ka tā ir katra paša izvēle, ko tu ēd vai neēd, bet jāsaprot, ka, neēdot gaļu, ir jānodrošina savs organisms ar iztrūkstošajām vielām kādā citā veidā. tas ir cilvēka paša labā.
mana mamma strādā BKUS un tur bieži vien tiek ievestas meitenes (pārsvarā no 14 gadu vecuma, nezinu vai tā ir modes lieta tagad vai viņām tiešām ir paaugstināta emocionalitāte pret dzīvniekiem), kas izdomājušas, ka forši būtu neēst gaļu vai pievērsties svaigēšanai, vegānismam, bet rezultātā organisms ir sačakarēts, analīzes sliktas, muskuļu vājums un organismā ir dzelzs un citu vielu iztrūkums.
ja proti savu organismu nodrošināt ar vitāli nepieciešamajām uzturvielām citā veidā, tad uz priekšu, esmu par, bet man ir žēl tos cilvēkus, kas savu labo mērķu (dzīvnieku aizstāvēšana) labad, bojā paši savu veselību tikai nezināšanas pēc. lai kļūtu par veģetārieti, vegānu ir ne tikai jābūt dzīvnieku aizstāvim, bet arī jāizprot sava organisma prasības.
pati ēdu tikai vistas gaļu, zivis un jūras produktus, bet tīri tāpēc, ka sarkanā gaļa rada smaguma sajūtu. reizēm sanāk arī jēra vai jaunlopa gaļu ieēst, vīrs arī taisa lielisku medījumu, bet saprotu, ka šī smagā gaļa vienkārši nav man. no omes kotletēm reizi pāris mēnešos arī neatsakos (l)