Daamas, kungi un visi paareejie!
Esmu vienkaarsas&aatras pildiito papriku receptes mekleejumos. Sovakar apsoliijos gatavot,bet ne reizi veel neesmu to dariijusi, tad nu bez milzu viina glaazes (iedvesmai un drosmei :D) man vajag arii kaut kaadas vadliinijas shajaa briinumainaja radiishanas procesaa. :D Uz Googli suutiitaajaam - biju tur triis minuushu izskreejienaa, bet kaa tas nereti notiek, samaisiiju galvu veel vairaak - cits iesaka pildiit vaariitus riisus, cits nevaariitus, cits vispaar tikai galu....Pikjis vinu zina - kaa tad iisti ir labaak.
Taatad, ja ir vaaceliitee klasiska un ne paaraak sarezgiita recepte kulinaarijaa ne iipashi apdaavinaataam personaam vai vismaz briinumlinks uz kaadu vietu interneetaa, kur tikt skaidriibaa, luudzu, padalieties! Paldies par uzmaniibu! :)