Makaronus!

 
Reitings 89
Reģ: 08.04.2014
Nu tūlīt visas noliks mani :D
Bet es tomēr pajautāšu vai ēst līdz galam nenovārītus makaronus ir labi, jo man nekad nesanāk novārīt līdz galam :D
Vienmēr tādi puscietie gadās!
27.08.2014 13:30 |
 
Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
lionne
es vispār galīgi, galīgi neesmu pavārs. Un gatavot māku ne visai forši. Ir lietas, ko māku, ir ko nemāku. Un nemāku tādēļ, ka ļoooti daudz produktus neēdu - gaļu, jūras veltes, olas utt. Attiecīgi gaļas ēdienus pagatavot nemāku (nu izņemot šo to no vistas filejas, to varu dabūt vēderā), visādus brīnumus ar garnelēm arī ne (nu krēmzupas, salātus). Zivis arī praktiski neēdu (tikai tunci bundžās un grillēts vai follijā gatavots lasis). Sēnes neēdu.

Makaroni ir mans mīļākais ēdiens. :)
27.08.2014 13:43 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es ar zinu ka makaroniem nav jābūt pavisam mīkstiem, bet man liekas ka tas varētu būt daudz garšīgāk ja pašu taisīti makaroni tie būtu, nevis veikalā pirktie. Man tomēr garšo tādi kuri ir gana mīksti, bet ar nav putrā, stingri, bet vidū nav neizvārījušies.
27.08.2014 13:39 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu.. skatoties, cik ļoti nenovārīti līdz galam Tev skaitās :D Man garšo, kad nav izvārīti, bet tur svarīgi to brīdi noķert - kad nav izvārīts putrā, bet gluži jēls nav. Tas izklausās sarežģīti, bet man sanāk gandrīz vienmēr laba kondīcija, kaut gan gatavoju es viduvēji :D
27.08.2014 13:37 |
 
Reitings 3833
Reģ: 27.06.2014
Es neesmu ārsts, bet domāju, ka ar negataviem makaroniem kuņģim grūtāk tikt galā, rodas vēdera pūšanās.
27.08.2014 13:37 |
 
Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
amazing - tu laikam pavāros esi mācijusies vai kur strādajusi. To pašu vēlējos pateikt
27.08.2014 13:36 |
 
Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Starp citu, mēs vienmēr pārvāram makaronus, tā kā nekas slikts nebus
27.08.2014 13:35 |
 
Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Makaroniem kā reizi nav jābūt mīkstiem.
Al dente saucas.

Nav jābūt pavisam "jēliem", bet ar nedaudz cietāku vidiņu.
Nu ceru, ka skaidri izteicos.

Mīksti makaroni ir vnk... pfeee.
27.08.2014 13:35 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc nepagaršo? Un parasti, ja vāra tik, cik uz paciņas rakstīts, cieti nebūs.
27.08.2014 13:35 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es arī nevārītus esmu grauzusi :D
Parasti vienmēr kad vāru makaronus vāru viņus kādas 2-5 min ilgāk nekā uz paciņas teikts, tad vienmēr viss ir izvārījies, bet ja nav pārliecināta paņem uzdur uz dakšas un pārbaudi :D

Un par to nevārītu ēšanu, nu ja liekas garšīgi tad ēd, ja nē tad neēd. Es mēģinātu uz pannas ar drusku sviestiņu apcept, varbūt tad ēdamāki būtu :D Vai piena zupā iemest, bet tās jau gastronomiskās izvirtības.
27.08.2014 13:35 |
 
Reitings 3833
Reģ: 27.06.2014
Kāpēc viņus gluži vienkārši pirms nokāšanas nevar pagaršot un pārliecināties par gatavību?
27.08.2014 13:34 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits