Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Neizdevušās receptes.

 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Parunāsim par receptēm, kas nav izdevušās vai arī ko jūs galīgi nemākat gatavot. Nemāku smuki pagatavot gaļu cepeškrāsnī, sanāk kā cieta susla. :( Dalamies! :D
28.07.2014 16:55 |
 
Reitings 128
Reģ: 17.06.2013
Par lavashu - skatos cik svaigs ir lavashs, ja ir 1-2 dienas liidz terminja beigaam var likt atpakalj plauktaa .
Smeereeju ar Dzintara klasisko kauseeto sieru, tad pildijumu, stingri sarulleeju, apgriezhu malinjas liidz liidzenai daljai, ietinu paartikas pleevee un ledusskapii.

Lazanjas plaaksnes - peerku taas uz kuraam ir mazaaks gatavoshanas laiks , vinjas nevajag merceet atsevishkji un pietiek ar meerces shkjidrumu, lai ir gatavas. Liekot cepeshkraasnii apsedzu ar foliju, nav garoza un meerce labaak iesuucaas plaaksnees. 5-8 min. pirms iznjemshanas, nonjemu foliju, lai virskaarta tiktu pie smuka bruunuminja.

Manas lielaas neizdoshanaas - biezpiena virtulji un cepti kartupelji. Briesmiigs kauns, bet neizdodas un viss.
29.07.2014 14:58 |
 
Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Katistrofaali sanaak lavass rulleetais. Vienmeer izjuk.
29.07.2014 14:40 |
 
Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Un daudzas receptes aizmirstas, nakas meklet ineta un ir svarigi, cik ta atrasta recepte ir laba, jo reizem receptes rakstitajs pats virtuve ir uz Jus.

Un svarigi ir ari mazi knifini, nianses, tos veljoprojam zvanu un jautaju mammai:)
29.07.2014 14:39 |
 
Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Es neprotu variet ar dazadam interesantam garshvielam, nu ta ka citi to dara.

Kopuma est gatavoju normali, pamatedieni, zupas, saldie, tachu veletos gatavot smalki, ta pa smuko...
29.07.2014 14:35 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Elīna
Man draugam ļoti garšo kūkas, tad nu viņš arī tās visas apēd, dažreiz aiznesu kolēģēm. Bet man visvairāk patīk eksperimentēt uz vecākiem, citreiz brīvdienās uztaisu 3 kūkas un lieku viņiem degustēt. Pēdējā gada laikā nav sanākušas 2as kūkas-vienu kūku pa taisno izlidināju miskastē, otrai atlika pārtaisīt tikai želeju pa virsu. Man vairāk kūkas padodas taisīt,nekā parastos ēdienus :D
capraelus.
Iesaku vēju kūku mīklai vairāk ļaut atpūsties. es parasti uztaisu mīklu un kādas 30 min ļauju pastāvēt bļodā un tad tik lieku uz pannas :)
29.07.2014 14:30 |
 
Reitings 189
Reģ: 06.05.2014
Es arii ar zhelatiinu nemaaku riikoties, lai gan vienmeer visu daru peec receptes
29.07.2014 14:12 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
La Moulin
Daudzreiz ne īpaši skaisti pankūkas cepju. Viena sunim, otra kaķim, trešā misenē Ar ceturto un pārējām jau tīri feini sanāk


Sasmējos bikiņ :D bet pozitīvā nozīmē :)

Es par savām pavār(ne)prasmēm labāk paklusēšu :D
29.07.2014 13:37 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Man te vēl jautājums, no laukiem atvedām kabačus, bet tie tā kā skaitās cukini ja viņi ir tumši zaļi nevis tādi kā gaiši, blāvi dzeltenīgi zaļi??
29.07.2014 11:28 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Nu ar pankūkām man liekas jau ir jāsāk ar to vai tai mīklai viss pareizi, ne? un ne jau uz lielāko uguni..ai, sakārojās, iešu pačekot ko šodien vakariņās tādu jauku uztaisīt..
29.07.2014 11:26 |
 
Reitings 59
Reģ: 15.05.2012
Sakārojās pankūkas. Bet kas Tev deva? :D Vienkāršas, elementāras pankūkas. Visa virtuve dūmos, panna melna, pankūkas neēdamas. Šodien nav mana diena virtuvē...
29.07.2014 11:24 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Nekas, es pati savu niku reģistrējoties esmu nepareizi ierakstījusi :D
Un jā, es Tev noteikti piekrītu, bet reti kuram būs tāda apņēmība mēģināt 10x ņemot vērā, ka mandeļu milti nav tas lētākais produkts.
Un runājot par macarooniem, esi cepusi? Es 1x mēģināju, bija gardi, bet skats nekāds, otrai reizi tā arī neesmu saņēmusies.
29.07.2014 11:19 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
klaviatura,

vai Tavu niku biju nepareizi uzrakstījusi iepriekš :) Un vienmēr to pašu klasisko kļūdu rakstu macaron vietā macaroon :D


Man jau tomēr gribas teikt to spārnoto domu, ka nevar sanākt tam, kurš nemēģina otro un arī desmito reizi. Tas par jebkuru ēdienu.
29.07.2014 11:09 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Elīna, man ir sava kafejnīca :)
29.07.2014 11:08 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Cinderella mērces man laikam sanāk, jo taisu vai nu krējumā vai ļoti reti gadījumos pienā., es ciest nevaru miltu mērces, jo liekas, ka ēd vnk plikus oh
29.07.2014 11:08 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
klaviatura vot kad Jus taisat kūciņas un ņematies ar to visu procesu, kam Jūs to visu atdod apēst? :D un nav žēl produkti, kas vējā aizlaisti ja kaut kas nesanāk? :D
29.07.2014 11:07 |
 
Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Mērces! Man vnk nav ķēriena :D Vienmēr kaut kāds pļurē, ne mērce sanāk :D
29.07.2014 11:06 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Par želatīnu. Es lietoju to, kas ir berams, nevis plāksnēs un rīkojos sekojoši: uz 1 28cm kūku kādas 3 - 4 tk želatīna (beru uz aci), klāt 2x vairāk tk auksta ūdens. Atstāj dažas minūtes uzbriest un liek mikroviļņu krāsnī uz ~ 20 sek (atkarībā no stipruma), uzmanīgi, jo želatīns celsies un var pāriet pāri, ja nenovaktē. Tad tādu karstu liet klāt kūkai nepārtraukti kuļot. Atstāj uz nakti saželēt.
Man personīgi 2x (no kādām 100) nav izdevies - vienu reizi par maz, otru reizi par daudz. Pēdējā gadījumā sanāk tāda kā košļene :D arī jautrs paskats :D
29.07.2014 11:04 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Macaronus nudien neiesaku cept nevienai, kura ar virtuvi nav uz tuvāk par "Tu" :) Draudzenei iedevu savu recepti ar precīzām norādēm, visus knifus un noslēpumus izstāstīju, bet tas, kas viņai sanāca.. :D

Man ik pa laikam gadās kādi "fail", piemēram, vakar mēģināju izdomāt mango mērci vistai, nezinu, ko pieliku ne tā, bet ēdams tas pasākums nebija :D Otrais piegājiens izdevās fantastisks, visi slavēja. Smieklīgākais laikam sanāca, kad pārskatīšanās dēļ mafiniem pieliku sodu cepamā pulvera vietā, sanāca tādi trauciņi, nevis mafini :D Žēl, ka nevar no telefona bildi pa taisno ielikt, varētu parādīt, smieklu deva garantēta :D Labākais, ka pēc tam taisīju tos pašus mafinus (uzreiz) un pieļāvu to pašu kļūdu :D
29.07.2014 11:00 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
pagaidām neesmu atradusi kaut ko kas nesanāktu, mēŗces labas un garšīgas, zujpas labas, sautējumi arī :D ja būtu kas mājās ēd kūkas,tad arī ar kūkām sāktu ņemties, bet tas laikam,kad vecāka būšu :)
29.07.2014 10:59 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Medus kūka izskatījās briesmīga, kaut gan garša bija laba.

Želatīna kūkas nemēģinu, jo bail vispār tādas mēģināt.


Bante, pamēģini cept gaļu cepammaisā, tā nevar sanākt sausa.
29.07.2014 10:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits