Neizdevušās receptes.

 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Parunāsim par receptēm, kas nav izdevušās vai arī ko jūs galīgi nemākat gatavot. Nemāku smuki pagatavot gaļu cepeškrāsnī, sanāk kā cieta susla. :( Dalamies! :D
28.07.2014 16:55 |
 
Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Es ļoti labi taisu mērces un jau šeit pieminētās plānās pankūkas ir mans firmas ēdiens. :)
BET es nemāku izvārīt pilnīgi nevienu zupu. :(
Nu ok, šito māku un draugs ēd un slavē (ko viņam citu darīt?!) :D

28.07.2014 19:20 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Taisiju persiku tartē, pē, pārkaramelizēta pļeka sanāca. Līdz šim ceptos mafinus pamanos pārcietināt, jāpiešaujas ar temperatūru.
28.07.2014 19:15 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Viereiz, labu gribēdama, izdomāju draugam uz svētkiem uzcept kūku. Ilgi štukoju, atcerējos par ņam ņam blogu un apskatījos, kas tur labs. Protams, viss izskatījās gards un bija grūti izvēlēties, bet galu galāizlēmu par labu http://silva.prieksgatavot.lv/bananu-sokolades-un-zemesriekstu-sviesta-kuka/ šai kūkai. Sanāca... ļoti nepatīkamas garšas kūka. :D Sekoju precīzi receptei, jo zināju, ka rezerves kūkai laiks nepietiks, ja nu nesanāk un, njā. Diemžēl nebijagaršīga. Lai gan es visiem teicu, ka tādai jābūt, tādai jābūt, bet ciemiņi ar tik pa mazam gabaliņam apēda. Galu galā, neskatoties uz maniem pūliņiem visiem piedāvājot, kūkas pārpalikumi (diezgan daudz :D ) nonāca miskastē.


Bet tā NAV antireklāma! Ņam ņam ir citas garšīgas receptes, bet šī vienkārši... nenoveicās. :D
28.07.2014 19:08 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Plānās pankūkas. Es mīklu pagatavoju pēc receptes, sasildu pannu un liekas, ka visam vajadzētu būt labi - vnk uzliet un viss. Nekā. Esmu tizla - man sanāk kkādas pļeckas, kas sadalījušās. Nevis smukas pankūkas...
Vienreiz citronu keksiņi nesanāca. Draugs gan bija sajūsmā un prasīja vēl, bet es zināju, ka galīgi nesanāca, jo zināju, kādiem bija jāsanāk(biju redzējusi un garšojusi pie mammas) un man ne tuvu tādi nebija.
28.07.2014 18:52 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Lielākoties, ja kaut kas nesanāk pirmajā reizē, sanāk nākošajā.
Pagaidām pilnīga izgāšanās ir bijusi divas reizes - plūmju drumstalu kūka un zemeņu torte. Bija man ar draudzeni pagājušajā vasarā eksperimenti virtuvē un šie divi ēdieni bija nebaudāmi. Torte garšoja pēc gumijas zābaka, bet drumstalu kūka sadega, pareizāk sakot - malas melnas, bet vidus pusjēls.
Īsti man neizdevās arī ristoto. Garšoja ļoti labi, bet nesanāa tā krēmīgā tekstūra.
28.07.2014 18:38 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Nepadodas nekas ar želatīnu receptē :(
28.07.2014 18:32 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Tikko pārsālīju gurķu-krējuma salātus... sanāca šausmīgi... fuj! :DD
28.07.2014 18:07 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jogurta kūka bija katastrofa un sāļā filadefijas siera kūka arī ne visai izdevās, šeit ir kopsaucējs - želatīns.

Suši māku labi uzrullēt, bet ar rīsiem uz āru tomēr neizdodas tā, lai nebūtu kauns ciemiņiem rādīt, sezama sēklas it kā turās, rīsi salīp, bet kaut kas nav, nemāku sagriezt, lai neizjūk pa sastāvdaļām.
28.07.2014 17:58 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es lieku vairākas plāksnes ūdenī, vienkārši pielieku sāli un drusku eļļu, tad nekas nesalīp.
28.07.2014 17:57 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ak, man arī nav izdevusies šeit jau pieminētā frikadeļu zupa, lai gan zupas gatavoju ļoti daudz un man tās vienmēr šķitušas kā vieglākais, ko vispār pagatavot, bet...nezinu, nesanāca. Un vēl man nesanāk mājās pagatavot garšīgu pastu. Pēdējo reizi, kad to gatavoju pēc receptes mana pasta garšoja pēc papīra, lai gan papīrs varētu būt garšīgāks pat.
28.07.2014 17:54 |
 
Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Cukurā glazētas mandeles. :D Biju reiz te bildi ielikusi, smieklu deva daudzām bija. :D
28.07.2014 17:47 |
 
Reitings 291
Reģ: 29.03.2013
Alexxa - pamerce viņas karsta ūdeni kādas 2 min.( es vispār mērcēju verdoša no tejkannas). Bet neliec visas kopa tai ūdeni - salips. Un zinu ka citiem kļūda ir ka to miltu mērci liek par maz vai vispār uz gaļas liek.
28.07.2014 17:45 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
maz..maz - nu es itkā teorētiski zinu, kas un kā, bet nesanāk tpt.
28.07.2014 17:44 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Alexxa,
pavisam mazliet jāmērcē, bet karstā ūdenī...
Un ja liec vairākas plāksnes uzreiz kopā ūdenī, tad tikai pa ilgu nemērcē, jo tad plāksnes salips kopā un būs neiespējami atdalīt...



Nezinu, ko Jūs visas darāt nepareizi, bet man nekad lazanjas plāksnes nav sanākušas cietas, reizēm pat nemaz nemērcēju.
Folliju pa virsu traukam liekat?
28.07.2014 17:44 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
piparene,

es sviestu neizmantoju un pievienoju šampanieti lēnām divās daļās, putojot uz mazākā līmeņa. Sanāk dievīgs muss.
28.07.2014 17:43 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Hmm, es neesmu skaitījusi laiku, bet varētu būt, ka minūti vai divas.
28.07.2014 17:38 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
chérr, cik ilgi jāmērcē, es varbūt par maz mērcēju?
28.07.2014 17:34 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Par eļļu neaizdomājos, paldies, lapsīgā.
28.07.2014 17:29 |
 
Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Nemāku smuki pagatavot gaļu cepeškrāsnī, sanāk kā cieta susla

Uzlej nedaudz vairāk eļļu pa virsu un ietin follijā tā, lai augšā nepieskaras gaļai.

Es vispār neesmu nekāds virtuves guru. Mūsu ģimenē vīrieši vienmēr ir gatavojuši un tad nedrīkstēja maisīties pa vidu :D
Bet dažkārt uznāk iedvesma, tad gan pati brīnos, kādus ēdienus māku pagatavot.

Lazanja man sanāk cieta un ar mērcēm es parasti pārcenšos- lieku visu 3x vairak, kā vajag, jo tad liekas ,ka kaut kā trūkst, tad par daudz..
28.07.2014 17:17 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Zupas neesmu tik pat kā taisijusi tā kā nevaru pat teikt vai iznāktu vai nē.
Pa lielam ok gatavoju, bet vienmēr stresoju par gaļas cepeti, jo vienmēr liekas ka vidus būs jēls vai atkal pārāk sauss :D
28.07.2014 17:13 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits