Neizdevušās receptes.

 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Parunāsim par receptēm, kas nav izdevušās vai arī ko jūs galīgi nemākat gatavot. Nemāku smuki pagatavot gaļu cepeškrāsnī, sanāk kā cieta susla. :( Dalamies! :D
28.07.2014 16:55 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es mērces vispār taisu tā - puslitra burkā karoti miltu, nedaudz sāls un pārējo ar ūdeni. Vāku virsū, sakratu, lai nav kunkuļu un tad uz pannas. Un tad skatos, cik ūdens vēl vajag. Pēc tam visu pārējo klāt un gatavs.
28.07.2014 17:10 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
pēdējo reizi, kad ar draugu eksperimentējām virtuvē, taisījām pēc receptes debessmannu. sanāca šķidra. tagad zināsim, ka manna jāliek krietni vairāk.
es netaisu gaļu. nekad. nu, piemēram, kotletes, karbonādes vai zupas, kuru sastāvā ir gaļa. ja kādreiz vakariņās ir vistu stilbi, tad tos taisa draugs. man liekas, ka man ar gaļu ir sliktas attiecības. mērces arī man ne vienmēr sanāk, bet es vienmēr mēģinu no jauna!
28.07.2014 17:11 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Alexxa - Tu pirms likšanas traukā lazanjas plāksnes liec karstā ūdenī? Un virskārtu kārtīgi ar bešamela mērci sasmērē?
28.07.2014 17:11 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Vakar ar omi no smilšu mīklas mēģinājām izcept plūmju pīrāgu pēc Rimi receptes, sanāca kaut kāda liela klimpa ar plūmēm. :D
28.07.2014 17:12 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Pēdējo reizi, kad taisīju manna bubertu, man viņš nedaudz piedega.
Draugam iestāstīju, ka tā viņam ir jāgaršo :D
28.07.2014 17:13 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Zupas neesmu tik pat kā taisijusi tā kā nevaru pat teikt vai iznāktu vai nē.
Pa lielam ok gatavoju, bet vienmēr stresoju par gaļas cepeti, jo vienmēr liekas ka vidus būs jēls vai atkal pārāk sauss :D
28.07.2014 17:13 |
 
Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Nemāku smuki pagatavot gaļu cepeškrāsnī, sanāk kā cieta susla

Uzlej nedaudz vairāk eļļu pa virsu un ietin follijā tā, lai augšā nepieskaras gaļai.

Es vispār neesmu nekāds virtuves guru. Mūsu ģimenē vīrieši vienmēr ir gatavojuši un tad nedrīkstēja maisīties pa vidu :D
Bet dažkārt uznāk iedvesma, tad gan pati brīnos, kādus ēdienus māku pagatavot.

Lazanja man sanāk cieta un ar mērcēm es parasti pārcenšos- lieku visu 3x vairak, kā vajag, jo tad liekas ,ka kaut kā trūkst, tad par daudz..
28.07.2014 17:17 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Par eļļu neaizdomājos, paldies, lapsīgā.
28.07.2014 17:29 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
chérr, cik ilgi jāmērcē, es varbūt par maz mērcēju?
28.07.2014 17:34 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Hmm, es neesmu skaitījusi laiku, bet varētu būt, ka minūti vai divas.
28.07.2014 17:38 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
piparene,

es sviestu neizmantoju un pievienoju šampanieti lēnām divās daļās, putojot uz mazākā līmeņa. Sanāk dievīgs muss.
28.07.2014 17:43 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Alexxa,
pavisam mazliet jāmērcē, bet karstā ūdenī...
Un ja liec vairākas plāksnes uzreiz kopā ūdenī, tad tikai pa ilgu nemērcē, jo tad plāksnes salips kopā un būs neiespējami atdalīt...



Nezinu, ko Jūs visas darāt nepareizi, bet man nekad lazanjas plāksnes nav sanākušas cietas, reizēm pat nemaz nemērcēju.
Folliju pa virsu traukam liekat?
28.07.2014 17:44 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
maz..maz - nu es itkā teorētiski zinu, kas un kā, bet nesanāk tpt.
28.07.2014 17:44 |
 
Reitings 291
Reģ: 29.03.2013
Alexxa - pamerce viņas karsta ūdeni kādas 2 min.( es vispār mērcēju verdoša no tejkannas). Bet neliec visas kopa tai ūdeni - salips. Un zinu ka citiem kļūda ir ka to miltu mērci liek par maz vai vispār uz gaļas liek.
28.07.2014 17:45 |
 
Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Cukurā glazētas mandeles. :D Biju reiz te bildi ielikusi, smieklu deva daudzām bija. :D
28.07.2014 17:47 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ak, man arī nav izdevusies šeit jau pieminētā frikadeļu zupa, lai gan zupas gatavoju ļoti daudz un man tās vienmēr šķitušas kā vieglākais, ko vispār pagatavot, bet...nezinu, nesanāca. Un vēl man nesanāk mājās pagatavot garšīgu pastu. Pēdējo reizi, kad to gatavoju pēc receptes mana pasta garšoja pēc papīra, lai gan papīrs varētu būt garšīgāks pat.
28.07.2014 17:54 |
 
Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es lieku vairākas plāksnes ūdenī, vienkārši pielieku sāli un drusku eļļu, tad nekas nesalīp.
28.07.2014 17:57 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jogurta kūka bija katastrofa un sāļā filadefijas siera kūka arī ne visai izdevās, šeit ir kopsaucējs - želatīns.

Suši māku labi uzrullēt, bet ar rīsiem uz āru tomēr neizdodas tā, lai nebūtu kauns ciemiņiem rādīt, sezama sēklas it kā turās, rīsi salīp, bet kaut kas nav, nemāku sagriezt, lai neizjūk pa sastāvdaļām.
28.07.2014 17:58 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Tikko pārsālīju gurķu-krējuma salātus... sanāca šausmīgi... fuj! :DD
28.07.2014 18:07 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Nepadodas nekas ar želatīnu receptē :(
28.07.2014 18:32 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!