Kad Tavs vīrietis Tevi neapmierina

08.08.2017

Latvijas vīriešiem seksā diez ko neizdodas apmierināt Latvijas sievietes un dzīves eksperte Rita Lasmane atzīst, ka sieviešu nepamierinātība ar seksu ir reāla problēma.  

Šādi secinājumi radušies iepazīšanās portāla Flirts.lv aptaujā. Rita Lasmane secina, ka sieviešu neapmierinātība ar vīriešiem liecina par daiļā dzimuma nespēju noforumulēt, ko viņas sagaida no vīrieša seksā. Pēc ekspertes domām, sieviete bieži vien gaidot no vīrieša, ka viņš viņai “uz zelta paplātes pasniegs visas pasaules baudas”.   

Flirts.lv aptaujā tikai 37% sieviešu no iepazīšanās portāla atbildēja, ka Latvijas vīrieši seksā ir lieliski, 34% atzina, ka viņi ir bez izdomas, 17% raksturoja vīriešus kā pārāk samaitātus, savukārt 12% - kā pārāk konservatīvus.

“Mīļās sievietes, vispirms noformulējiet sev, ko gaidāt no vīriešiem, un tad izvēlieties tos, kas atbilst jūsu prasībām,” iesaka Rita Lasmane. “Un, ja viņš ir jūsu uzmanības, proti, mīlestības vērts, tad viņu var arī izglītot jūsu seksuālajās vajadzībās. Dariet to maigi un neviens vīrietis par to neapvainosies. Viss ir jūsu rokās.”

Iepazīšanās portāla Flirts.lv pārstāvis Kaspars Antess atzīst, ka nespēja būt atklātiem seksa jautājumos ir viens no lielākajiem šķēršļiem attiecībās. “Visticamāk, daudzas sievietes, kas šajā aptaujā atzina neapmierinātību, to nepasaka aci pret aci saviem seksa partneriem, līdz ar to tālākais iepazīšanās process vai nu apstājas vai kļūst apgrūtinošs,” secina Antess.

Veiktā aptauja arī atklāja, ka vairākumam sieviešu (52%) seksā patīk maigi un saudzīgi vīrieši, katrai trešajai respondentei svarīga ir īpaši ilga priekšspēle, savukārt 42% pieteiktu vien ar 10 minūtēm. 

Flirts.lv aptaujā vēlējās mudināt sievietes aizdomāties par savu seksa baudas kvalitāti, bet vīriešiem kaut nedaudz pačukstēt priekšā, ko vēlas sievietes.  Aptauja ir veikta šā gada augusta sākumā. Tajā piedalījās vairāk kā 200 Latvijas sieviešu, kas ir reģistrējušās vismaz vienā iepazīšanās portālā.  

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits