Ekskluzīvi! Maija Cosmopolitan vāka zvaigznes lomā – Madonna

24.04.2015

Uz visas pasaules, tostarp arī Latvijas, maija Cosmopolitan vākiem redzama provokatīvā popmūzikas ikona Madonna. Ekskluzīvā intervijā žurnālam viņa stāsta par savu karjeru, attiecībām, jaunāko albumu Rebel Heart un to, kāpēc neviens viņu nespēs apstādināt.

Pirmo reizi Madonna uz Cosmopolitan vāka parādījās 1990. gada maijā. Nu ir pagājuši 25 gadi, un popzvaigzne tāpat kā visā pasaulē iemīļotais sieviešu žurnāls joprojām atrodas slavas zenītā. Maija numurā dziedātāja stāsta par izmaiņām, kas šo gadu laikā skārušas sievietes un sabiedrību. “Neļauj sevi apmuļķot, nekas daudz nav mainījies – vismaz sievietēm noteikti ne. Mēs joprojām dzīvojam izteiktā seksisma sabiedrībā, kas ierobežo cilvēkus.”

 

Neskatoties uz veiksmīgo karjeru, Madonna joprojām cīnās ar sabiedrības aizspriedumiem. “Kopš sāku karjeru, cilvēki man ir sagādājuši ne vienu vien problēmu. Daudzi netic, ka vari būt seksuāla, publiski darboties, nenoliedzot savu jutekliskumu, un tajā pašā laikā būt inteliģenta. (..)Tagad mani atkal diskriminē, jo esmu 56 gadus veca un cilvēki domā, ka man nav tiesību būt veiksmīgai, seksuālai un priecāties. Tas ir seksisma un diskriminācijas paveids.”

 

Melnas mežģīnes, retro stila lokas, spilgti sarkana lūpu krāsa un pērles – Madonna joprojām atstāj iespaidu, un īpašā fotosesija Cosmopolitan žurnālā tam ir pierādījums. Popzvaigznes mantra “Neliec man apstāties!” spilgti atspoguļojas gan viņas izskatā, gan domu gājienā. “Popularitāte nāk un iet. Tev jāapzinās, kas tu esi, par ko cīnies un kāpēc šeit atrodies.”

Ekskluzīvo interviju un fotosesiju ar Madonnu meklē maija Cosmopolitan numurā! Veikalos jau no 30. aprīļa.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits