Gatavojies grandiozam finālam ar decembra Cosmo!

16.12.2016

Decembra Cosmo – tavs trendīgākais, atklātākais un noderīgākais pirmssvētku iedvesmas avots! Ballītes, mode, laika atskaiti pārbaudījuši mīlestības stāsti un pārsteidzoši drosmīga stāšanās kameras priekšā... Tas viss un vēl vairāk – jaunajā numurā!

Kā jau katru decembri, arī šoreiz mēs sarūpējām visu nepieciešamo aizraujošai ballīšu sezonai. Visskaistākās kleitas, augstākās kurpes, mazākās somiņas – atrodi savam stilam atbilstošāko komplektu! Protams, ar tērpiem vien viss nebeidzas – mēs aptaujājām labākos blogerus un skaistuma ekspertus, lai tieši tev atrastu ātrus un vienkāršus veidus, kā pāris sekundēs radīt satriecošu svētku meikapu. Nopietni, tas strādā! Taču, ja nākamā rīta sekas skaidri redzamas tavā sejā un pašsajūtā, noteikti izlasi mūsu rakstu par skaistuma paģiru novēršanu.

Kas gan būtu decembris, ja mēs nerunātu par mīlestību... Un šoreiz mēs to darām ar milzīgu vērienu, apkopojot gadu desmitiem ilgi pārbaudītus padomus. Vai zināji, ka labāko attiecību recepti var sniegt tieši tava omīte? Jā, tu nepārklausījies! Tāpēc mēs intervējām seniorus un uzzinājām patieso stratēģiju, kā nodzīvot kopā līdz pat zelta kāzām.

Skaistumkopšanas industrija jau sen nav tikai sieviešu rotaļlaukums – pēdējā laikā savu vietu pie spoguļa ieņem tieši vīrieši. Decembra numurā lasi interviju ar trim pārliecinošiem un satriecoši talantīgiem puišiem, kuri zem savas eglītes vislabprātāk atrastu izcilu skropstu tušu un izgaismotāju klāstu. Iepazīsties – Latvian beauty boys!

Runājot par dāvanām, mēs zinām, ko rakstīt vēstulē uz Lapzemi. Šomēnes atrodi kārdinošākās lietas modes IT meitenei, dizaina frīkam, dīvai, trendseterei un sapņotājai. Protams, arī viņam!

Gada nogale ir laiks sapņošanai un jaunu mērķu uzstādīšanai, tāpēc iedvesmosim tevi arī uz to. Piemēram, kāpēc gan nākamgad neaizceļot uz tālo un kārdinošo Ņujorku? Jā, ar nedēļu pilsētas apskatei noteikti būs par maz, tomēr mēs apkopojām labākās must-see vietas, kas tavu piedzīvojumu padarīs neaizmirstamu.

Lai tev sirsnīgi Ziemassvētki un krāšņa gada nogale!

Tavs Cosmo.

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits