Palutini savus matus ar The Body Shop

09.07.2017

The Body Shop ir izstrādājis matu kopšanas produktus, kas radīti bez cietsirdības pret dzīvniekiem. To sastāvā ir izmantotas izcilākās sastāvdaļas, tekstūrās iestrādātas dabīgas eļļas, sviesti un augļu biezeņi. Produktu formulas ir 100% draudzīgas veģetāriešiem, un daži produkti ir pat 100% vegāniski.

Cilvēki visā pasaulē arvien lielāku uzmanību pievērš gaisā esošā piesārņojuma un toksīnu radītajiem bojājumiem. Papildus veselīgam dzīves veidam un veselīgam uzturam pilsētnieki meklē tādus matu kopšanas produktus, kas satur dabiskas un organiskas sastāvdaļas.

ATSVAIDZINI MATUS UN GALVAS ĀDU

FUJI GREEN TEA™ - NORMĀLIEM MATIEM UN NORMĀLAI GALVAS ĀDAI

100% PIEMĒROTS VEĢETĀRIEŠIEM

Galvas ādas kopšanai tiek pievērsta arvien lielāka uzmanība. Klienti izvēlas tādus matu kopšanas produktus, kas palīdz kopt un pabarot gan matus, gan galvas ādu pretēji produktiem, kas tikai nomaskē esošo problēmu.

The Body Shop iepazīstina ar jauno matu kopšanas līdzekli Fuji Green Tea™ atsvaidzinošo un attīrošo skrubi matiem un galvas ādai. Tā sastāvu bagātina dabīgu sastāvdaļu sajaukums: zaļā tēja no Japānas, piparmētru mentols, sāls kristāli un Godīgas Tirdzniecības medus. Rūpīgi iemasējot šo produktu, tas palīdz uzlabot asinscirkulāciju, attīra matus un galvas ādu no jebkāda veida netīrumiem, piemēram, no putekļiem, dūmu aromāta, sviedriem un matu veidošanas līdzekļu pārpalikumiem. Produkts nesatur silikonus. 

 

  • Mati un galvas āda jūtas attīrīti
  • Palīdz dziļāk attīrīt matus no netīrumiem
  • Atjauno veselīgu matu spīdumu
  • Maigs pret galvas ādu, viegli izskalot

ATTĪRĪŠANA

FUJI GREEN TEA™ ATSVAIDZINOŠS UN ATTĪROŠS ŠAMPŪNS

Izvēlies šo attīrošo šampūnu, lai rūpīgi attīrītu un atsvaidzinātu matus.

KOPŠANA

FUJI GREEN TEA™ ATSVAIDZINOŠS UN ATTĪROŠS KONDICIONIERIS

Īpaši vieglas tekstūras kondicionieris, kas nodrošina matiem atsvaidzinošu mitrināšanu, maigi iesmaržinot tos ar spirdzinošo zaļās tējas aromātu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits