Cosmo.lv apmeklētājas testē Sebamed Clear Face

20.06.2017

Skaista un veselīga āda ir jebkuras sievietes sapnis. Lai tādu iegūtu, jāizvēlas atbilstoši sejas kopšanas produkti un jāseko līdzi pareizai ādas kopšanai. Vairākām Cosmo.lv apmeklētājām devām iespēju testēt Sebamed Clear Face produktus - izlasi pirmās atsauksmes par tiem!

Atsauksme no Kristīnes: "Bija tik lieliska iespēja notestēt SebaMed sejas kopšanas līdzekļus. Līdz šim mēģināts daudz un dažāda kosmētika gan ļoti dārga, gan lēta. Jau pa gadiem ir savi produkti, kurus atkārtoti pērku, jo āda tos labi panes. Man ir nosliece uz alerģiju un izsitumiem, āda ir kombinēta un spīd un ir sausa vienlaicīgi. Vienvārdsakot, visslikti.lv. Esmu eksperimentētāja, jo vēl nav atrasta tāda produktu līnija, ko sauktu par SAVU. Parasti ir tā, ka ļoti ātri saprot, vai produkts ir vai nav mans, bet šoreiz viss bija nedaudz savādāk. SebaMed zīmols zināms kā aptieku kosmētika un zinu, kas lieto tieši SebaMed krēmus alerģiskas ādas kopšanai. Esmu pat skatījusies aptieku klāstā, bet tā arī vēl nebiju tikusi līdz mēģināšanai.

Pirmais, man ļoti patīk iepakojums, lakonisks, vienkāršs, bet saprotams. Iepakojums ērts, neliek domāt, ka lieto ko medicīnisku. Der visiem, no viedokļa, ka nav orientēts uz kādu konkrētu patērētāju grupu, bet baltā krāsa noteikti uzrunā, ka tīrs un kvalitatīvs.

Par katru produktu atsevišķi:

Sebamed Clear Face maigs sejas skrubis – esmu sejas skrubju fane. Jau biju iedomājusies sev kādu ļoti maigu skrubi, un parasti skrubji, kas paredzēti saudzīgai tīrīšanai ir krēmīgi ar ļoti retam vai smalkām granulām. Pirmais- biju pārsteigta par konsistenci – bieza, balta un ar diezgan izteiktām mikrodaļiņām. Līdzīgi kā cinka ziedei. Smarža maiga un patīkama. Rezultātā biju patīkami pārsteigta, bija pilnīgi pretējs produkts manis gaidītajam un atstājot ilgāk uz sejas, var lieliski izmantot kā attīrošu masku. Nost mazgājas lieliski ar putām. Rezultāta maiga masāža un svaiga sejas āda.

Sebamed Clear Face sejas matējošais krēms – krēmus lietoju, bet reti. Ikdienā krēmus lietoju maz, lai lieki nenoslogotu ādu un ļautu tai elpot. Krēms ir maigs un vairāk līdzinās serumam. Dēļ krēma antibakteriālajām īpašībām pirmajās dienās klāju to tikai uz problēmvietām, bet vēlāk jau uz visas sejas. Patika vieglā konsistence un tas, ka var lietot arī zem kosmētikas.

Antibakteriālās attīrošās putas Clear Faceprodukts, uz kuru liku vislielākās cerības. Esmu jau labu laiku sejas putu cienītāja. Ērta lietošana, patīkamas sajūtas un pietiek ilgam laikam. Atverot sapratu, ka maiga neitrāla smarža, kas bija patīkama. Putojas, bet ne pārāk, sapratu, ka izlietot nāksies vairāk kā citu ražotāju produktus. Arī konsistence putām nav tik gaisīga un stingra, diezgan ātri jāpaspēj uzklāt uz sejas. Mazgā seju patīkami, bet tā kā ekspektācijas bija lielas, produkts pildīja savu funkciju, bet bez manas sajūsmas.

Kopsaucējs manam testam ir tāds: katrs produkts individuāli noteikti nebūtu licis man izvēlēties šo kosmētiku, tomēr pēc nedēļas cītīgas lietošanas sapratu, ka vislabāk rezultāts ir kompleksā produktu lietošanā. Šie ir produkti, kas viennozīmīgi viens otru papildina un rezultāts ir redzams jau pēc nedēļas. Apsveru domu putas nomainīt pret SebaMed sejas ziepēm. Produkti ir pietiekoši kvalitatīvi un iepazīstoties ar cenu, noteikti ir atbilstoši. Šobrīd plānoju cītīgi turpināt lietot, jo šiem produktiem ir visas izredzes atrasties manā plauktā ilgtermiņā. Iesaku arī citiem pamēģināt, bet nesteigties ar secinājumiem pēc pirmās lietošanas reizes. Arī neaprobežoties ar viena produkta izvēli, bet sakombinēt vismaz divus. Pacietību, viss nāk ar laiku."

Atsauksme no Kristas: 

"Man bija tas gods un iespēja izmēģināt sekojošus produktus:

Gentle Scrub

Patīkams un neuzbāzīgs aromāts. Skrubja konsistence vienmērīga un samērā maiga - pirmajā reizē likās, ka īpaši taukainai ādai nebūs nekāda efekta, tomēr sastāvā esošās vielas acīmredzot dara savu uzdevumu un visu lieko smuki, maigi un neabrazīvi attīra. Tā ka nosaukuma atslēgas vārds - GENTLE sevi patīkami attaisno.

Antibacterial cleansing foam

Tāpat kā pārējiem sērijas produktiem, arī šim ir patīkama un neuzbāzīga smarža un neskatoties uz tiešām maigo putu sastāvu - patīkami un pārliecinoši noņem visus netīrumus, spīdumu un visu lieko, kas pārliecinoši liek justes sejas ādai tīrai.

Mattifying cream

Visa noslēgumā, kad āda ir noskrubēta un attīrīta - nāk kārta matējošajam krēmam, kas skaisti, bez uzbāzīgiem aromatizētājiem un visām blakus parādībām viegli, maigi un nemanāmi iesūcas ādā un tiešām ir sajūta, ka āda ir matēta. Tā kā līdzekļus lietoju nepilnas 2 nedēļas, protams, ka ātrus un pārsteidzošus rezultātus nav ko gadīt kā jebkurā lietā, jo tomēr āda reaģē uz apkārtējo vidi, pārtiku, sporta aktivitāšu daudzumu un visiem citiem ikdienas faktoriem, kurus bieži mēģinam aizstāt ar krēmu palīdzību. Tas tomēr ir komplekss pasākums! Tomēr cepuri nost, krēms tiešām salīdzinoši ilgi atstāj matētu efektu. Iespējams, lietojot līdzekļus vēl ilgstošāku laika periodu, efekts būs vēl noturīgāks, bet arī pa šo alike līdzekļi ir sevi attaisnojuši un domājams, ka regulāri lietojot dpierādīs savu noturīgo efektivitāti!
Paldies par lielisko iespēju iepazīties ar līdz šim neiepazītajiem līdzekļiem, kas lieliski papildina ikdienas sejas kopšanas rituālu!"

Atsauksme no Sandas: "Izmēģināju 3 lieliskus SEBA MED Clear Face produktus – Attīrošās putas, sejas skrubi un matējošu sejas krēmu. 3 dažādi produkti, kurus, lietojot kopā, var iegūt lielisku rezultātu. Jau pēc pāris lietošanas reizēm varēja redzēt būtisku atšķirību – sejas āda kļuva mirdzoša (bet ne spīdīga) un veselīga. Lietoju visus 3 produktus, bet domāju, ka ikdienas lietošanai pietiktu ar attīrošajām putām un sejas krēmu, bet skrubi lietot 1-2 reizes nedēļā. Pēc grūtniecības man ir ļoti jutīga āda un tā ir alerģiska pret produktiem, pret kuriem iepriekš nebiju novērojusi alerģisku reakciju. Šie produkti ir piemēroti manai sejas ādai, jo tie ir bez izteikta aromāta, maigi un saudzīgi. Antibakteriālas attīrošās putas – lielisks līdzeklis sejas attīrīšanai ikdienā. Vienkārši uzklāj, ieej dušā un pēc 5 minūtēm noskalo. Šo 5 minūšu laikā burbulīši sprāgst, izraisot patīkamu kņudēšanu. Pēc šī produkta lietošanas sejas āda palika ļoti maiga. Maigs sejas skrubis – jau produkta nosaukumā ir tā galvenā īpašība – tas ir maigs. Skrubis ir ar patīkamu abrazīvo daļiņu saturu, tās nav ne par daudz, lai būtu pārāk ass, ne par maz, lai tiešām justu, ka tiek lietots skrubis. Šis produkts man palīdzēja atbrīvoties no “melnajiem punktiņiem” uz deguna un vaigu galiem. Un visbeidzot – matējošs sejas krēms. Ikdienā sejas krēmu bieži aizmirstu lietot, bet domāju, kas šis būs mans TOP produkts, ko lietošu ikdienā. Krēmam nav lieka aromāta, ir maiga tekstūra. Tas ātri iesūcas ādā, nepadarot to taukainu vai spīdīgu. Pēc krēma uzklāšanas sejas āda kļūst mirdzoša."

Atsauksme no Madaras: "Saņemot kosmētiku, nebiju iedomājusies, ka uzlabojumi būs jau pēc pirmās lietošanas reizes. Āda pēc putu, tad skrubja un pa virsu vēl dienas krēma lietošanas bija gluda un pat vizuāli izskatījās labāk - pati neievēroju, bet vīrs gan uzreiz. Neticēju un liku viņam arī izmēģināt, lai novērtētu un tiešām āda izskatās daudz labāk jau pēc pirmās šīs kosmētikas lietošanas reizes. Liels paldies par iespēju izmēģināt šo kosmētiku, tā notiekti būs mūsu ģimenē iecienīta. "

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits