Purederm maskas tavai labsajūtai

02.03.2017

Purederm Botanical ChoiceTM Shiny & Hydrating “JOJOBA OIL ir bagātīgs krēmveida matu kopšanas līdzeklis, kas izstrādāts, lai mitrinātu un atjaunotu sausus matus. Hohobas eļļa, piparmētra, olīveļļa un citas augu sastāvdaļas tika izvēlētas to maiguma un izcilās saderības ar matu dabīgajām īpašībām dēļ. Pazīstama ar savām atjaunojošajām un mīkstinošajām īpašībām, hohobas eļļa mitrina sausus matus, lai tie kļūtu spēcīgi un veselīgi. Ilgstoši lietojot Puderdermmatu kopšanas līdzekli, Jūsu mati tiks atjaunoti, kļūs spīdīgi un viegli kopjami un ieveidojami.

Purederm Botanical Care ChoiceTM Vital Radiance Hair Mask “HONEY” ir īpaši izstrādāts matu kopšanas līdzeklis, kas dod enerģiju un starojumu, kas nepieciešams matu skaistuma atjaunošanai, kas novājināti pēc krāsošanas, balināšanas un ilgviļņu produktu lietošanas; bagātināta ar medu, greipfrūtu, saldajām mandelēm un šī (shea) sviestu, šī bagātīgi strukturētā krēmveida maska nodrošina dziļu matu barošanu un iedarbojas uz tiem tā, lai izlīdzinātu matu zvīņas un uzlabotu matu krāsu, kā arī lai uzlabotu matu cirtu spriganumu.

Purederm Exfoliating Foot Mask - tās ir kā zeķes ar kāju pīlinga efektu! Kāju pīlinga maska ar papaiju un kumelīšu ekstraktu, kas noņem no kājām atmirušās ādas šūnas un lieliski mitrina ādu. Uzvelc maskas kājās, it kā Tu valkātu zeķes. Noņem ādas sacietējumus un sabiezējumus, rezultāts ir vesela, gluda un mīksta āda jau pēc 2 nedēļām.

Purederm Moisture & Nourishing Hand Mask- maska ir kā cimdi ar rokas mitrinošu un barojošu efektu. Barojošā roku maska ir intensīvi mitrinošs kopšanas līdzeklis, kas palīdzēs ļoti sausu un raupju roku gadījumā. Roku maska ir bagātināta ar persiku ekstraktu, šī sviestu, medu un citiem dabīgajiem antioksidantiem, kas ātri un dziļi iesūcas ādā, lai mīkstinātu, aizsargātu, barotu un mitrinātu ādu. Pēc vienas lietošanas reizes tūlīt jutīsi, ka āda ir jūtami uzlabojusies.

Par maskām vairāk uzzini https://www.loveby.eu/

 
 
 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits