Jaunā mandeļu piena un medus ķermeņa kopšanas sērija

30.01.2017

Jaunā, īpaši lolojošā ķermeņa kopšanas sērija no The Body Shop ar mandeļu pienu un medu, ir ar mīlestību izveidota jutīgai un sausai ādai. Tādēļ, ka jutība ir kas tāds, ar ko ir vērts lepoties!

The Body Shop uzņemamas atbildību par to, lai jūs savā ādā justos labi un pārliecinoši. Kad noskaidrojās, ka katrs trešais cilvēks uzskata, ka viņa āda ir jutīga, mēs nolēmām šo parādību izpētīt rūpīgāk. Ādas jutība šobrīd ir viena no visbiežāk sastopamajām ādas problēmām visā pasaulē. Pagājušajā gadā Google meklēšanas rezultāti par ādas jutību bija par 270,000 skatījumiem vairāk nekā iepriekšējā gadā. Daudzi no klasiskiem jutīgas ādas kopšanas produktiem ir lieliski, lai nomierinātu jutīgu un sausu ādu, bet vai tos ir patīkami arī lietot? The Body Shop rūpīgi izstrādājuši ķermeņa kopšanas sēriju, kurā ir apvienotas barojošas un atjaunojošas sastāvdaļas, kas iestrādātas patīkamās tekstūrās ar izsmalcinātu, hipoalerģisku aromātu, padarot produktu lietošanu patiesi baudāmu. Beidzot vari izlīgt mieru ar savu jutīgo ādu, un iepazīt produktu sēriju, kas dara labu un liek justies labi.

Jaunajā sērijā ietilpst:

NOMIERINOŠS UN ATJAUNOJOŠS ĶERMEŅA LOSJONS 200ML Aizsargā no nepatīkamas, sausas, savilktas un niezošas ādas sajūtas. Tā vieglā, zīdainā tekstūra nodrošina 48 stundu ilgu mitrināšanu un komforta sajūtu jutīgai un sausai ādai, kā arī aizsargā un atjauno to.

NOMIERINOŠS UN ATJAUNOJOŠS ĶERMEŅA SVIESTKRĒMS 200ML Šis debešķīgais, bagātīgais sviestkrēms bagātināts ar dabīgām eļļām, un ir īpaši izstrādāts, lai nomierinātu un aizsargātu jutīgu un sausu ādu. Tas nodrošina intensīvu 48 stundu mitrināšanu. Vari aizmirst par sausu un niezošu ādu.

NOMIERINOŠA UN KOPJOŠA DUŠAS ŽELEJA 250ML Nomierinoša, maiga dušas želeja, kas nesatur ziepes. Tā ir īpaši izstrādāta, lai saudzētu ādas dabisko mitruma aizsargbarjeru un pH līmeni. Šī pārdomātā produkta formula nesausina ādu.

MAIGS KRĒMVEIDA ĶERMEŅA SKRUBIS 250ML Šis maigais ķermeņa skrubis nogludina un mīkstina jutīgu ādu. Tā sastāvā ir īstas, sasmalcinātas mandeļu čaumalas, kas palīdz maigi attīrīt ādu no atmirušajām ādas šūnām un padara to īpaši maigu. Cena: 

NOMIERINOŠAS UN ATTĪROŠAS ZIEPES 100G Maigās, attīrošās ziepes nodrošina jutīgai ādai brīnišķīgu tīrības sajūtu. Lai mazinātu nepatīkamo, savilkto sajūtu, tās iedarbojas saskaņā ar ādas dabisko mitruma līmeni. 

NOMIERINOŠS UN AIZSARGĀJOŠS ROKU KRĒMS 30ML Aizsargā un nomierini sausas rokas ar šo jauno, kopjošo roku krēmu, kas īpaši noderīgs jutīgas ādas kopšanai, un ērts līdzņemšanai. 

NOMIERINOŠS UN KOPJOŠS VANNAS PIENS 400ML Tam pievienots maigu un izsmalcinātu dabīgo eļļu sajaukums, kas atbilstoši izstrādāts, lai saudzētu ādas dabisko mitruma aizsargbarjeru. Bagātīgais vannas piens maigi attīra, nomierina un novērš savilktas ādas sajūtas. 

Bagātināta ar Godīgas Tirdzniecības mandeļu eļļu no Alikante reģiona Spānijā, un Godīgas Tirdzniecības medu no UNESCO aizsardzībā esošajiem Šeka mežiem, šī jaunā ķermeņa kopšanas sērija ir tikpat saudzīga pret ādu, kā pret apkārtējo vidi.

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS MANDEĻU EĻĻA NO SPĀNIJAS

Mūsu mandeļu eļļa tiek iegūta no mandeļu riekstiem, kurus audzē prasmīgi lauksaimnieki Alikante reģionā Spānijā. Tā ir jauna mūsu Godīgas Tirdzniecības programmas sastāvdaļa, ar kuras palīdzību mēs pakāpeniski tuvojamies mūsu Apņemšanās Enrich Not Exploit™ uzstādītajam mērķim - līdz 2020. gadam divkāršot mūsu Godīgas Tirdzniecības programmas sastāvdaļas.

GODĪGAS TIRDZNIECĪBAS MEDUS NO ETIOPIJAS

Šis vērtīgais medus tiek ievākts Šeka lietusmežos īpašā biosfēras rezervātā. Lai to iegūtu, mēs sadarbojamies ar biškopjiem no uzņēmuma „Bezamar”. Uzņēmuma mērķis ir uzlabot vietējo Etiopijas biškopju dzīves apstākļus, vienlaikus saglabājot viņu tradicionālās, dabiskās biškopības metodes. Mūsu sadarbība palīdz atbalstīt ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu, nodrošinot stabilus ienākumus vietējiem iedzīvotājiem. Ja nebūtu šīs sadarbības, vietējās kopienas pievērstos lauksaimniecībai, kas savukārt veicinātu mežu izciršanu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits