Testējam! Profesionāla sejas kopšana mājās ar Philips VisaPure Advanced

05.12.2016

Sejas attīrīšana ir viens no svarīgākajiem skaistas ādas priekšnoteikumiem. Pat dārgākais un efektīvākais krēms nespēs uzsūkties un iedarboties cauri kosmētikas, netīrumu un atmirušo ādas šūnu kārtiņai. Philips ir spēris vēl vienu soli uz priekšu, piedāvājot daudzfunkcionālu palīgrīku profesionālai sejas ādas kopšanai mājas - VisaPure Advanced. Šī ierīce ne vien ideāli attīrīs sejas ādu, bet sniegs arī salona cienīgu masāžu.

Philips VisaPure Advanced komplektā ietilpst (no kreisās uz labo): lādētāja vads, uzlādes statīvs (kuru var izmantot kā vienkāršu statīvu), uzgaļu uzglabāšanas palete, 3 uzgaļi, pati ierīce, birstītes vāciņš un ceļojumu maciņš. Ierīcei un tās detaļām ir elegants, pērļu balts dizains, papildināts ar rozā zelta akcentiem, kas lieliski izskatās vannasistabas plauktā.

Philips VisaPure Advanced darbojas 3 režīmos - sejas ādas attīrīšana, masāža un acu zonas atsvaidzināšana. Pateicoties DualMotion tehnoloģijai, ierīce spēj atšķirt, kurš uzgalis ir uzlikts un pielāgot pareizo rotācijas un vibrācijas līmeni. Lai sāktu darboties, atliek nospiest vienīgo pogu.

1. SOLIS - SEJAS ATTĪRĪŠANA.

Birstītes uzgalis palīdz attīrīt seju no dekoratīvās kosmētikas paliekām un atmirušajām ādas šūnām.

Lietošana: notīri sejas ādu ar dekoratīvās kosmētikas noņēmēju, viegli samitrini seju, uzklāj putas vai pieniņu sejas attīrīšanai, saslapini birstes uzgali un nospied pogu, lai ieslēgtu ierīci.

Pēc 3 pīkstieniem ierīce sāks darboties - rotēt pa apli un kustēties no viena sāna uz otru. Nospiežot pogu vēlreiz, ieslēgsies paātrinājuma režīms. Birste darbojas trīs 20 sekunžu intervālos, kuru laikā jāpaspēj notīrīt abi vaigi (ieskaitot zodu un degunu) un piere.

Komplektā esošās birsītes sariņi ir ļoti maigi un nekairina ādu, taču īpaši jutīgas ādas īpašniecēm tiek piedāvāta arī “Sensitive” versija. Pēc lietošanas uz baltajiem sariņiem būs redzamas kosmētikas paliekas, kas nozīmē, ka beidzot āda ir pilnīgi tīra. Jebkura kopjošā kosmētika - serums, krēms, esence, spēs labāk uzsūkties un efektīvāk veikt savu darbu.

2. SOLIS - SEJAS MASĀŽA.

Uzgalis ar 5 maziem bumbulīšiem ir paredzēts sejas masāžai.

Lietošana: pēs sejas ādas attīrīšanas uzklāj krēmu un ieslēdz podziņu, lai iedarbinātu ierīci. Rotējošo galviņu virzi no sejas centra uz ausīm, izvairoties no acu zonas, deguna un pieres.

Piecas rotējošās bumbiņas rada maigu 750 pirkstu galiņu pieskārienu sajūtu. 3 minūšu masāžu var veikt vairākas reizes nedēļā, lai veicinātu asins cirkulāciju un padarītu ādas izkatu dzīvīgāku un mirdzošāku. Lielisks veids kā atslābināt saspringtos sejas muskuļus un relaksēties pāris minūšu laikā!

3. SOLIS - ACU ZONAS ATSVAIDZINĀŠANA.

Rozā metāliskais uzgalis ir radīts acu zonas relaksācijai un atsvaidzināšanai.

Lietošana: pēc sejas ādas attīrīšanas, uzklāj acu krēmu un ieslēdz ierīci. Lēni virzi uzgali no acs iekšējā kaktiņa uz ārējo.

Acu zonas programma darbojas ar 120 nano-vibrācijām sekundē, piedāvājot maigu, komfortablu un relaksējošu masāžu acu zonas apvidū. Pateicoties vēsajai galviņai ar premium klases keramisko pārklājumu, ir jūtams spēcīgs atsvaidzinājums, kurš pamodina no rīta un noņem nogurumu vakarā. Nieka 30 sekunžu intervāli katrai pusei ļauj viegli papildināt ikdienas sejas ādas kopšanu ar jaunu rituālu.

Visi 3 uzgaļi ir viegli nomaināmi un kopjami. Pēc lietošanas tie ir jānoskalo siltā ūdenī, un nepieciešamības gadījumā jānomazgā ar ziepēm. Īpašais paliktnis ir ļoti ērts uzglabāšanai, kā arī noder uzgaļu mainīšanas laikā.

Pašu ierīci var glabāt vertikāli, novietojot uzlādes statīvā. Starp citu, vienas uzlādes pietiek daudziem mēnešiem!

Philips VisaPure Advanced ir fantastisks palīgs sejas kopšanai mājās. Tā efektivitāti un masāžas funkcijas ikviena vecuma sieviete, bet īpaši nobriedušas ādas īpašnieces. Jau pēc pirmās lietošanas nedēļas sejas āda izskatās veselīgāka, mazinās izsitumi un normalizējas vispārējais balanss (man personīgi pazuda sausās ādas plankumi, pateicoties tam, ka kopjošie līdzekļi spēja labāk iesūkties un darboties). Masāžas uzgaļi ir īsta debesu dāvana nogurušai sejas ādai un acu zonai, ļaujot relaksēties saspringtas dienas beigās. Philips VisaPure Advanced ir lielisks ieguldījums savas sejas ādas veselībā un izskatā!

Teksta un foto autore: Linda Vesate, publikācija no Douglas Beautystories bloga.

Philips VisaPure Advanced sejas kopšanas ierīce ekskluzīvi pieejama tikai veikalos Douglas un Douglas e-veikalā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits