IKOO ķemmes koptiem un laimīgiem matiem

07.11.2016

Inovatīvās IKOO ķemmes iemieso augstākās klases matu kopšanas produktu no Vācijas, ko raksturo ikonisks, izsmalcināts un mūsdienīgs dizains. Dabīgie materiāli, augstā kvalitāte, nevainojamā funkcionalitāte un plašā produktu daudzveidība IKOO padara par pirmklasīgu skaistumkopšanas zīmolu luksus segmentā, ko visā pasaulē novērtē pat visprasīgākie klienti. 

Katrs matu tips ir atšķirīgs, taču tiem visiem ir kas kopīgs – vajadzība pēc vislabākajiem kopšanas produktiem, kas ik dienu palīdz cīņā ar bojātiem, pinķerīgiem un nespodriem matiem, padarot tos skaistus, gludus un veselīgus no saknēm līdz pat pašiem galiņiem. 

IKOO ķemmes ir pieejamas 12 dažādos dzīvespriecīgos toņos, un tās tiek iedalītas piecās kolekcijās - klasiskajā, kas piedāvā ķemmes eleganti baltā un melnā krāsā, metāliskajā kolekcijā, kuru raksturo piesātināti mirdzoši toņi, Paradise kolekcijā, kurā ir matēta materiāla ķemmes piecās dažādās krāsās, Paddle X kolekcijā, kas piedāvā lielāka izmēŗa ķemmes ar rokturi, kā arī jaunajā E-Styler kolekcijā, kas sastāv no jaunākās paaudzes elektroniskajām matu ķemmēm.

Papildus standarta izmēra ķemmēm IKOO piedāvā arī kompaktus Pocket jeb kabatas izmēra modeļus, ko, pateicoties to nelielajam izmēram un nosedzošajam vāciņam, ir ērti paņemt līdzi pat rokassomiņā. Tā kā inovatīvo IKOO ķemmju ražošanas procesā netiek izmantota dzīvnieku izcelsmes līme, tās ir lieliski piemērotas arī vegāniem.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits