Jaunumi no The Body Shop: SPA OF THE WORLD

19.09.2016

Brazīlijas kupuasu eļļas skrubis un Atlantijas aļģu želejveida ķermeņa krēms ir sezonas aktualitāte ķermeņa kopšanā. Abi jaunumi no The Body Shop sērijas SPA OF THE WORLD sagādās īpaši patīkamas izjūtas un palutinās tavu ķermeni.

Brazīlijas kupuasu eļļas skrubis

Uzziežot skrubi, uzreiz sajūtams ādu tonizējošs efekts. Ir svaiguma sajūta pēc skrubja nomazgāšanas. Āda elpo. Patīkama tīrības sajūta, kas nevienmēr ir pēc dabisko eļļu saturošo skrubju lietošanas.  Patīkami lietot pēc vasaras sezonas, kad āda ir pastirpināti sausināta un tai nepieciešama mitrināšana un eļļošana. Skrubis ir viegli un patīkami uzziežams. Laba konsistence. 

Bagāti ar taukskābēm un antioksidantiem, kupuasu rieksti ir Amazones lietus mežu apslēptais dārgums. Sajaukumā ar sāls kristāliem tie padarīs ādu gludāku un bagātīgi mitrinātu. Sojas eļļa ir bagātīgs neaizvietojamo taukskābju avots. Organisko sojas eļļu mums piegādā 500 lauksaimnieki no Capanema pašvaldības netālu no Igvasu nacionālā parka Brazīlijas dienvidos, kas to audzē pēc tradicionālām metodēm bez ĢMO klātbūtnes.

Atlantijas aļģu želejveida ķermeņa krēms 

Atlantijas okeāna piekrastē dzīvojošās sievietes jau kopš senatnes izmanto jūras aļģes, jo tās ir bagātas ar minerāliem, kas mitrina un atjauno ādu. Piesātinātas ar minerālvielām no Atlantijas okeāna, jūras aļģes šajā želejveida krēmā tūlītēji atsvaidzina un atjauno ādu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits