The Body Shop Superfood maskas sejai

11.08.2016

Neatkarīgi no tā, vai tavai ādai nepieciešams atgūt vajadzīgo mitruma līmeni, atsvaidzināt vai nomierināt, katrai dzīves situācijai tev noderēs The Body Shop Superfood.

AMAZONES ASAĪ OGU MASKA ĀDAS ENERĢIJAI

Ādai, kurai nepieciešams tūlītējs atsvaidzinājums, lai novērstu noguruma un stresa radītās sekas. Iedvesmojoties no Amazones cilšu rituāliem, mūsu sulīgā, atsvaidzinošā maska satur iedarbīgas dabīgas sastāvdaļas no Dienvidamerikas: *asaī ogu ekstrakts no Brazīlijas bagātīgi satur antioksidantus un C vitamīnu, kas efektīgi palīdz samazināt noguruma pazīmes; *guaranas sēklu ekstrakts no Brazīlijas ir iecienīts, jo tam piemīt enerģiju piešķirošas īpašības - tas augstā koncentrācijā satur kofeīnu; *Godīgas Tirdzniecības babasu eļļa no Brazīlijas ir iedarbīga riekstu eļļa, kurai piemīt mīkstinošas, nogludinošas un ādu atjaunojošas īpašības. Tūlīt pēc lietošanas: āda izskatās atsvaidzināta un pabarota, redzami gludāka un starojoša. Regulāri lietojot: ādas tekstūra kļūst redzami uzlabota, āda izskatās tīrāka un veselīgāka. Lietošana: 2-3 reizes nedēļā uzklājiet masku vienmērīgā kārtā uz attīrītas sejas un kakla, izmantojot speciālo otu vai pirkstu galus. Neklāt ap acīm un lūpām. Pēc 5-10 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni, apļveida kustībām veicot maigu pīlingu.

BRITU ROZES SVAIGA MITRINOŠA MASKA

Ādai, kuru nepieciešams atveldzēt un atjaunot nepieciešamo mitruma līmeni, lai tā atgūtu svaigu starojumu. Iedvesmojoties no eiropiešu vannas rituāliem, mūsu atsvaidzinošā želejveida maska satur īstas, dabīgas sastāvdaļas: *ar rokām plūktas rožlapiņas un rožu esence no Lielbritānijas palīdz atjaunot nepieciešamās mitruma rezerves ādā; *mežrozīšu eļļa no Čīles bagātīgi satur Omega 3 un 6, un palīdz tonizēt ādu; *Godīgas Tirdzniecības ekoloģiska alveja no Meksikas, kas pazīstama, pateicoties tās maigajai, nomierinošajai iedarbībai uz ādas. Tūlīt pēc lietošanas: ādā ir atjaunots nepieciešamais mitruma līmenis, un tā jūtas īpaši gluda, zīdaini maiga un tonizēta. Regulāri lietojot: āda atgūst svaigu jaunības starojumu. Lietošana: 2-3 reizes nedēļā uzklājiet masku vienmērīgā kārtā uz attīrītas, mitras sejas un kakla, izmantojot speciālo otu vai pirkstu galus. Neklāt ap acīm un lūpām. Pēc 5-10 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni. Dehidrētai ādai lietojiet reizi dienā.

ETIOPIJAS MEDUS DZIĻI BAROJOŠA MASKA

Ādai, kurai nepieciešama intensīva barošana, lai tā no jauna kļūtu maiga un gluda. Iedvesmojoties no āfrikāņu īpašajiem dziedinošajiem un nomierinošajiem rituāliem, mūsu maigā, kūstošā medus maska satur pašas izcilākās dabīgās sastāvdaļas: *Godīgas Tirdzniecības medus no Etiopijas, kas bagātīgi satur barojošas vielas un atjauno mitruma līmeni ādā. Rezultātā izslāpusi āda tiek pabarota. *Godīgas Tirdzniecības marula eļļa no Namībijas - auksti spiesta eļļa ar ļoti vieglu tekstūru, kas ir zināma, pateicoties tās spējai atjaunot un uzlabot ādas elastību. *Godīgas Tirdzniecības organiskā olīveļļa no Itālijas bagātīgi satur omega 9 taukskābes, kas palīdz uzlabot ādas elastību un novērst tās sausumu. Tūlīt pēc lietošanas: āda jūtas dziļi pabarota, gluži kā uzpildīta, tvirta un atpūtusies. Regulāri lietojot: āda izskatās maigāka, gludāka un smalkās rieviņas redzami samazinātas. Lietošana: 2-3 reizes nedēļā uzklājiet masku vienmērīgā kārtā uz attīrītas, mitras sejas un kakla, izmantojot speciālo otu vai pirkstu galus. Neklāt ap acīm un lūpām. Pēc 5-10 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni. Dehidrētai ādai lietojiet reizi dienā.

HIMALAJU KOKOGĻU ATTĪROŠA MASKA

Ādai, kuru nepieciešams attīrīt no netīrumiem un toksīniem, lai palīdzētu tai atgūt veselīgu jaunības starojumu. Iedvesmojoties no ajūrvēdas tradīcijām, mūsu aktīvā mālu maska satur spēcīgas sastāvdaļas: *bambusa kokogles no Himalaju kalnu pakājes palīdz attīrīt ādu no netīrumiem un liekā sebuma; *žaļās tējas lapas no Japānas bagātīgi satur antioksidantus un katehīnus, un nodrošina iedarbīgu pīlingu ādai; *Godīgas Tirdzniecības organiskā tējas koka eļļa no Kenijas palīdz ādai izskatīties tīrākai. Tūlīt pēc lietošanas: āda ir dziļi attīrīta, no tās izvadīti toksīni, attīrītas nosprostotās poras. Rezultātā, āda izskatās gluda un starojoša. Regulāri lietojot: āda izskatās atguvusi savu jaunību un veselību, tā jūtas pilnībā atjaunota. Lietošana: 2-3 reizes nedēļā uzklājiet masku vienmērīgā kārtā uz attīrītas sejas un kakla, izmantojot speciālo otu vai pirkstu galus. Neklāt ap acīm un lūpām. Pēc 5-10 minūtēm, kad māls ir nožuvis, noskalojiet ar siltu ūdeni, apļveida kustībām veicot maigu pīlingu.

ĶĪNAS ŽENŠEŅA & RĪSU SKRUBJA MASKA

Pelēcīgai ādai, ar nevienmērīgu ādas toni, kurai nepieciešama intensīva kopšana. Ķīnas tradīciju iedvesmota, mūsu krēmīgā skrubja maska satur dabīgas sastāvdaļas, kuras ir iegūtas Ziemeļaustrumu Āzijā un Dienvidamerikā: *žeņšeņa ekstrakts no Ķīnas, jo tam piemīt ādu tonizējošas un stimulējošās īpašības, kas palīdz atjaunot ādu; *rīsu ekstrakts no Ķīnas tradicionāli tiek izmantots, lai mitrinātu un uzlabotu ādas toni; *Godīgas Tirdzniecības organiskā sezameļļa no Nikaragvas bagātīgi satur oleīnskābi un linolskābi, lai mīkstinātu ādu. Tūlīt pēc lietošanas: āda izskatās svaiga, atjaunota un samtaini gluda, redzami samazinātas poras. Regulāri lietojot: redzami samazinātas ādas nepilnības, uzlabots ādas tonis. Āda izskatās starojoša un jūtas atjaunota.Lietošana: 2-3 reizes nedēļā uzklājiet masku vienmērīgā kārtā uz attīrītas sejas un kakla, izmantojot speciālo otu vai pirkstu galus. Neklāt ap acīm un lūpām. Pēc 5-10 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni, apļveida kustībām veicot maigu pīlingu.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits