Spīdi spoži ar H&M Precious Glow kosmētikas kolekciju

30.06.2016

H&M jaunākajā kosmētikas nodaļas kolekcijā ir visas šī rudens galveno tendenču krāsas un tekstūras: spīdums, mirdzums un spožums. Jaunā kolekcija acīm, sejai un lūpām, kas saucas Precious Glow, piešķirs tavam izskatam valdzinājumu un mirdzumu.

Gaismu atstarojoša āda un metālisks spīdums ir bijušas nozīmīgas tendences pēdējās sezonās, bet šobrīd ir īstais brīdis eksperimentēt ar visa veida spīdumiem. Gan ja jūs vēlaties izcelt savus vaigu kaulus vai plakstiņus ar kādu spīdumu, gan ja vēlaties radīt izteiksmīgu iespaidu ar metāliskas krāsas lūpām vai apzeltītām uzacīm – jaunajā sezonā ir viss, lai ļautu jums spēlēties ar savu izskatu - ekscentrisku, izsmalcinātu vai dabisku.

“Jūs varat radīt izteiksmīgu vai izsmalcinātu iespaidu ar Fluid Foil acu ēnām vai piešķirt lūpām avangardisku izskatu ar Dazzle Lip Toppers. Dārgakmeņu spožums vai spīdumi grimā nav tikai festivāliem vai īpašiem gadījumiem. Šāda veida greznojumi ir rotaļīgi un izteiksmīgi – kas tāds, ko varam izmantot kā vien vēlamies un kur vien vēlamies”, saka Sāra Valandere, koncepta dizainere H&M Beauty nodaļā.

Kolekcija būs pieejama jūlija beigās.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!