Beautyblender sūklīšu jaunās krāsas

22.05.2015

Leģendārais un visā pasaulē plašu popularitāti guvušais Beautyblendersūklītis ir radīts, lai sniegtu profesionālu grima klājumu un nevainojamu sejas toni visas dienas garumā. Kā zināms, tā ir lieliska alternatīva kosmētikas otām, ko ir iecienījuši ne vien vadošie grima mākslinieki, bet arī ikviens dekoratīvās kosmētikas entuziasts, kas to kaut reizi ir izmēģinājis.

Beautyblender patentētā elipses forma padara dekoratīvās kosmētikas uzklāšanu nekļūdīgu, ar satriecošu vieglumu ļaujot piekļūt grūti aizsniedzamām vietām. Tā mīkstajai faktūrai ir patīkami pieskarties, un aplikatora unikālie izliekumi pielāgojas sejas kontūrām, ļaujot radīt žilbinošu un dabisku grimu. Būtiski arī, ka Beautyblender nesatur lateksu, tas ir hipoalerģisks un bez smaržas. 

Ja dekoratīvo kosmētiku parasti klājat ar pirkstiem, pamanīsiet, ka Beautyblender ievērojami izlīdzina un uzlabo grima rezultātu patiesi nevainojamam efektam. Klājot šķidru/sausu dekoratīvo kosmētiku, viegli samitriniet Beautyblender. Kad sūklītis ir saslapināts, tas var izplesties gandrīz divreiz lielāks nekā tā sākotnējais izmērs. Pēc katras lietošanas Beautyblender ir ieteicams izmazgāt un novietot uz paliktņa, lai tas nožūtu un ieņemtu sākotnējo formu.

Košo vasaras sezonu ieskandinot, Beautyblender radītāji piedāvā izmēģināt ne vien sūklīša ikonisko klasiski rozā versiju, bet arī vairākus citus ne mazāk spilgtus un funkcionālus variantus salātzaļā, tīri baltā, karaliski violetā, izsmalcināti sarkanā, kā arī eleganti melnā krāsā. Papildus maģiskajiem sūklīšiem pieejami arī nederīgi piederumi to uzgalbāšanai, pārvadāšanai un rūpīgai attīrīšanai, kas iepriecinās pat visprasīgākos make up cienītājus un kļūs par neaizstājamiem grima uzklāšanas rutīnas sabiedrotajiem.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits