LUSH piedāvā sauļošanās līdzekļu sēriju

22.04.2015

LUSH jaunā sauļošanās līdzekļu sērija iet tālāk un augstāk. Līdzīgi kā ar visiem pārējiem ādas kopšanas līdzekļiem, arī šajos tiek izmantotas dabīgākās sastāvdaļas, kas sniegs labumu tavam ķermenim, - ar papildu ieguvumu, jo šie līdzekļi ir izstrādāti ar nozarē standartizētiem sintētiskajiem saules aizsargfiltriem, nodrošinot tos gan ar SPF (saules aizsardzības faktoriem), gan UVAPF (UVA aizsardzības faktoriem). 

Sesame Suntan losjons
SPF 10 – zema aizsardzība

Sauļojies un aizsargā ādu. Šis ir viegls un bagātīgs losjons ar svaigām sastāvdaļām, kas aizsargās tavu ādu no saules, vienlaikus mitrinot to un saglabājot maigu. Mēs pievienojām sezama eļļa un valriekstu lapu uzlējumu, lai palīdzētu palielināt melanīna ražošanu ādā – tā ir dabiska reakcija ādā, kas rodas sauļojoties, – tas nozīmē, ka mēs patiesībā palīdzam tev labāk nosauļoties! Trīs plaša spektra saules aizsardzības līdzekļi garantē, ka tava āda saglabājas aizsargāta, (kā arī neatvairāmi smaržo), kamēr Kolumbijā Godīgā tirdzniecībā (Fair Trade) iegūts bioloģiski audzēts kakao sviests un aļģu ekstrakts nomierina un baro ādu.

 

 

Lifesaver saules aizsargkrēms
SPF 30 – augsta aizsardzība

Patiesa oāze jūsu ādai…atsvaidzinošs, atjaunojošs un mitrinošs losjons ar brīnišķīgām sastāvdaļām un aizsargājošiem saules aizsargfiltriem.
Šis nomierinošais kalamīna krēms ir bagātīgs un mitrinošs. Izstrādāts ar noteikta māla veida, kalamīna pulveri, kas dabiski aizsargā ādu no UV stariem, un trim plaša spektra saules aizsargfiltriem efektīvai aizsardzībai.

Tajā iekļautas arī nomierinošas sastāvdaļas, piemēram, avokado un mežrozīšu eļļas, lai atjaunotu ādu; kamēr piparmētras un eikalipta uzlējums atsvaidzina un atvēsina to. Papildu mitrināšanai saules aizsargkrēms satur karitē koka, murumuru un kakao sviestus, lai palīdzētu saglabāt ādu maigu un pasargātu saulē.
Ja vēlies uzturēt optimālu aizsardzību, atceries krēmu uzklāt atkārtoti ik pēc divām stundām; šis bagātīgais losjons ir īpaši atvēsinošs un barojošs tavai ādai; tas ir īsts dzīvības glābējs!
Kā to lietot: paņem noteiktu krēma daudzumu un vienmērīgi uzklāj ādai kā mitrinošo līdzekli, pārliecinoties, ka tiek pārklāts katrs ādas centimetrs, ko pakļausi saules iedarbībai.

Sunblock Solid Sunscreen Wash cietā dušas želeja aizsardzībai pret sauli
SPF 30 – augsta aizsardzība

Aizsargājies pret sauli, nomazgājoties dušā!
Cietā dušas želeja aizsardzībai pret sauli ar nomierinošo kalamīna pūderi, kas bagātīgi satur cinka oksīdu. Cinka oksīdu izmanto plaša spektra dabīgajos saules aizsarglīdzekļos. Apvienojumā ar sintētiskajiem saules aizsarglīdzekļiem tas nodrošina augstu aizsardzību pret UV stariem.

Sunblock ir papildināta arī ar sezama eļļu, lai palīdzētu veicināt saules aizsarglīdzekļu efektivitāti un barotu ādu; nomierinošas īpašības cietajai dušas želejai piešķir arī zilo kumelīšu eļļa; kamēr rozes absolūts nomierina un dziedē, piešķirot ādai vieglas ziedu notis. Kombinācijā ir iekļauts arī kakao sviests, kas ļauj cieto dušas želeju viegli iemasēt ādā. Sviestam kūstot, tiek veicināta saules aizsarglīdzekļu iesūkšanās ādā.
Kā to lietot: lai aizsargātu visu ķermeni, pietiks viena trešdaļa no dušas želejas gabala, vienkārši iemasē to mitrā ādā dušā vai vannā, noskalo, un pēc tam viegli nosusini ādu sausu ar dvieli.

Million Dollar mitrinošs līdzeklis
SPF 30 – augsta aizsardzība

Maksimāla aizsardzība sejai. Izskaties un jūties miljons dolāru vērta ar šo jauno bionisko mitrinošo līdzekli sejai. Tam piemīt uzmundrinošs aromāts, aizsargājoši saules aizsarglīdzekļi un viegls pigments, sniedzot tavai ādai veselīgu, dabisku mirdzumu.

Šī līdzekļa izstrādē mēs neskopojāmies ne ar ko. Tas satur aizsargājošos saules aizsarglīdzekļus un brīnišķīgu sastāvdaļu virkni. Sezama eļļa palīdz lauzt saules starus, kamēr sintētiskie saules aizsarglīdzekļi nodrošina SP un UVPF.
Ādu līdzsvarot un atjaunot ļauj prīmulas eļļa; karitē koka sviests un hohoba eļļa mīkstina ādu, kamēr medus un lavandas eļļa uztur sejas ādu gludu un maigu, bet nomierinošais pieniņš no maltām mandelēm, sezama sēklām un auzām nomierina un mitrina ādu, padarot to mīkstu un atjaunojot ādas apjomu. Mēs pat sastāvā iekļāvām šķipsniņu Feeling Younger, „maģisko apelsīnu” pigmentu, kas darbojas kā gaismu atstarojošs līdzeklis ādā, sniedzot tai izmeklētu, veselīgu starojumu.

Lietošana

Ieteicamais katra līdzekļa lietošanas daudzums ir 2mg uz katru ādas kvadrātcentimetru. Tas nodrošinās pārklājumu un aizsardzību divas stundas un ļaus uzņemt līdzekļa aizsargspējas pilnībā. Ļoti svarīgi ir uzklāt līdzekli atkārtoti, to nepieciešams darīt ik pēc divām stundām. Saules aizsardzības līdzekļi ir absolūta nepieciešamība, ja vēlaties aizsargāt savu ādu uzturoties saulē. Ikviena āda ir atšķirīga un bālāka āda ir jutīgāka pret saules gaismu, tāpēc, pat lietojot saules aizsargkrēmus, jūsu āda var būt uzņēmīga pret UVA un UVB staru radītajiem bojājumiem, kas kaitē ādai. Lai būtu droši, jums jārūpējas un jādomā par savu ādu. UV stari var būt ļoti kaitīgi un reizēm to radītos bojājumus nevar pamanīt uzreiz. Nepieciešami tikai daži vienkārši piesardzības soļi, lai baudītu sauli un saglabātu ādu veselu un laimīgu. 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits