Christian Lacroix AMBRE. Tikai AVON!

10.11.2014

Franču modes metrs Kristiāns Lakruā ir nācis klajā ar jauniem aromātiem AMBRE – Viņai un Viņam, kas radīti īpaši Avon.
Christian Lacroix AMBRE Viņam – moderns, izsmalcināts aromāts ar austrumniecisku koksni un dzirkstošas bergamotes pavedieniem, svaigu papardi un juteklisku zeltainu dzintaru.

Christian Lacroix AMBRE Viņai – moderns, bagātīgs aromāts ar sulīga mandarīna un reibinošas rozes, kā arī – krāšņa, zeltaina dzintara notīm.  

Pirmie Christian Lacroix aromāti sadarbībā ar AVON tika radīti jau 2007.gadā: ROUGE sievietēm un NOIR vīriešiem. Tie joprojām ir ārkārtīgi pieprasīti. Šai veiksmei 2009. gadā sekoja ABSYNTHE un 2011. gadā – NUIT, kas arī tiek piedāvāts gan sievietēm, gan vīriešiem. Nu ekskluzīvu aromātu cienītāju uzmanībai - jaunie AMBRE!
Kristiāns Lakruā 1987. gadā atvēra savu modes namu, kurā no 1989. gada piedāvāja arī rotas, somiņas, brilles, šalles un kaklasaites. Tai pašā gadā viņš atvēra veikalus Parīzē, Arlā, Tulūzā, Londonā, Ženēvā un Japānā.
Kristiāns Lakruā ir radījis tērpus daudzām Holivudas zvaigznēm. Cita starpā viņš ir bijis autors arī slavenajai Kristīnas Agileras kāzu kleitai.Viņš ir arī Air France jauno formastērpu autors un tieši viņa radītas pidžamas tiek izsniegtas pirmās klases pasažieriem. Šodien preces ar Lakruā zīmi pārdod 1000 vietās pasaulē, 60 no tām atrodas Francijā.
Kristiāns Lakruā rada tērpus operas un teātra uzvedumiem un deju priekšnesumiem. 2011. gadā viņš uzsāka sadarbību ar spāņu apģērbu dizaina kompāniju Desigual un pašlaik nodarbojas arī ar izsmalcinātu viesnīcu interjera veidošanu.

 
Komentāri [1]
 
+0
Vai vēlies pasūtīt kosmētiku no AVON un meklē AVON konsultantu? Droši raksti [email protected] (Rīga un Valmiera - vietas, kur visērtāk varam sadarboties) Bez dāvaniņām un bonusiņiem neizpalikt. ;)
28.11.2014 13:52 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits