Kosmētikas Aphrodite prezentācija: jaunumi, dāvanas un iespēja nopelnīt

22.10.2014

Vai Jūs sapņojat par skaistu ādu? Nevēlaties iztērēt milzumdaudz naudas par kosmētiku, turklāt uzskatāt, ka visu labāko mums sniedz pati daba? Esam pārliecināti, ka jūs iemīlēsiet unikālo grieķu zīmolu Aphrodite!

Šodien arī mūsu sievietēm ir iespēja sākt izmantot unikālo grieķu kosmētiku, kas pārstāvēta jau 30 pasaules valstīs. Jau 25 gadus saulainajā Krētas salā radītā kosmētika sejas, matu un ķermeņa kopšanai rūpējas par mūsu ādas veselību un skaistumu.

Daudzu gadsimtu garumā olīveļļa ir palīdzējusi grieķietēm saglabāt ādas skaistumu un jaunību. Turklāt pats Hipokrāts atzinīgi novērtējis šo unikālo dabas velti. Mūsdienās zīmols Aphrodite apvieno labākās senās ādas kopšanas tradīcijas un jaunākās dabīgās kosmētikas ražošanas tehnoloģijas.

Kādēļ kosmētika Aphrodite ir tik unikāla

  • Dabīgas sastāvdaļas – kosmētika Aphrodite par 80-100% sastāv no augiem, kas auguši bagātīgajā Krētas augsnē un bijuši siltās grieķu saules aprūpēti.
  • Tā ir radīta uz Krētas olīveļļas bāzes savienojumā ar dažnedažādām augu sastāvdaļām.
  • Jaunākā olīveļļas šķidro kristālu tehnoloģija ļauj vērtīgajām vielām nokļūt dziļi ādā, lai aktīvi barotu un mitrinātu to.
  • Kosmētikas efektivitāte pierādīta daudzos klīniskajos pētījumos.
  • Plašs produkcijas klāsts – no ziepēm un līdzekļiem maigās bērnu ādas kopšanai līdz pat anti-age kosmētikai sievietēm.

Pirmo reizi Latvijā kosmētika Aphrodite tiks pārstāvēta izstādē BalticBeauty 2014, kur stendā  G 25с no 31. oktobra līdz 2. novembrim notiks prezentācijas un būs iespēja saņemt dāvanas.

Slēgtā Aphrodite prezentācija – vai jūs jau esat viesu sarakstā?

Ja vēlaties iepazīties ar saulainajā grieķu salā radīto kosmētiku, aicinām jūs uz prezentāciju, kura notiks 4. novembrī plkst. 12.00 MaritimHotel. Prezentācijas laikā jums būs iespēja uzzināt par kosmētikas unikālajām īpašībām un izmēģināt to, kā arī varēsiet saņemt dāvanas. Taču pats galvenais – jūs varēsiet pievienoties AphroditeDirect programmai, kuras ietvaros ikviens var uzsākt savu biznesu, pelnīt viegli un bez pārmērīgām pūlēm, nodrošinot ar dabīgo kosmētiku gan sevi, gan arī radus, draugus un savus klientus.

Vietu skaits prezentācijā ir stingri ierobežots, tādēļ nepieciešama obligāta reģistrācija pa telefonu vai e-pastu: [email protected]

Aphrodite – solis pretī skaistai dzīvei!
www.aphroditeskincare.com

_______________________

APMAKSĀTS REKLĀMRAKSTS

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits