Augu eļļas ienāk vannasistabā!

19.09.2014

Jau izsenis sievietes skaistumkopšanā izmanto dažāda veida eļļas, un to lietošanu viennozīmīgi var uzskatīt par vienu no veselīgu matu priekšnoteikumiem. Ņemot vērā patērētāju augsto pieprasījumu pēc dabīgiem matu produktiem, Timotei piedāvā matu kopšanas līniju Precious Oils, kas nesatur krāsvielas, parabēnus un tā pamatā ir dabīgas eļļas.

“Cilvēki aizvien vairāk seko līdzi produktu sastāvam un cenšas izvairīties no mākslīgām un ķīmiskām sastāvdaļām, kas ir kaitīgas gan veselībai, gan apkārtējai videi,” st'asta Timotei matu kopšanas produktu kategorijas vadītāja Marita Soha. Viņa apgalvo, ka matu kopšanas līdzekļos īpaši svarīgas ir eļļas, kuru efektivitāte slēpjas tieši kombinācijās citai ar citu. Gluži tāpat ir ar Timotei Precious Oils šampūnu un kondicionieri, kuru sastāvā esošā jasmīna ekstrakta, argāna un mandeļu eļļu kombinācija baro un mitrina matus, piešķirot tiem patīkamu smaržu visas dienas garumā.

Timotei Precious Oils sērijas produktu viena no sastāvdaļām ir argāna eļļa, kas nogludina matus. Argāna eļļas sastāvā ir liels daudzums taukskābju un E vitamīna. Taukskābes matiem ir īpaši nepieciešamas, lai pasargātu tos no sausuma un elastības zuduma, kas galu galā noved pie ievērojama matu stāvokļa pasliktināšanās.

Mandeļu eļļa ir bagāta ar proteīniem un vitamīniem A, B un E, kas ir neaizstājami sausu un bojātu matu kopšanai. Mandeļu eļļa labi sajaucas ar citām vielām un sniedz vislabākos rezultātus, esot kombinācijā ar augstas koncentrācijas jasmīna ekstraktu.

Timotei Precious Oils matu kopšanas līnija nesatur kosmētikā plaši izmantotos parabēnus. “Lai arī parabēni ir droši izmantojami matu kopšanā, cilvēki ir zaudējuši tiem uzticību. Tādēļ Timotei atbrīvojās no parabēniem visos produktos un to vietā šobrīd izmanto alternatīvus konservantus,” apgalvo Soha.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits