Latvijā radīts jauns ekoloģiskās kosmētikas zīmols Mossa

10.04.2014

Šonedēļ sevi pieteicis jauns Latvijas ekozīmolu mammas Lottes Tisenkopfas-Iltneres izlolots dabīgās kosmētikas zīmols MOSSA. Produkti ir izstrādāti balstoties uz unikālām, dabīgām un ECOCERT sertificētām Ziemeļu ogu vitamīnu formulām, pie kurām strādājuši Latvijas zinātnieki, pētot Skandināvijas ogu pielietojumu efektīvas kosmētikas ražošanā un ādas kopšanas nozarē.

Produktu sastāvā esošās ogas ir vienas no bagātākajiem vitamīnu un aktīvo vielu avotiem dabā. Āda viegli atpazīst dabiskos vitamīnus un spēj tos labāk un efektīvāk izmantot sevis atjaunošanas funkcijām, tādejādi pozitīva iedarbība tiek sasniegta gan uz agrīnām, gan arī dziļām novecošanās pazīmēm.
MOSSA piedāvā sejas ādas attīrīšanas un tonizēšanas produktus, kas ir piemēroti visiem ādas tipiem. Sejas ādas mitrinātāji un specifiskie produkti ir iedalīti divās grupās, izstrādājot tos atbilstoši lietotāju vecumam un sejas ādas īpatnībām:


YOUTH DEFENCE - 4 MITRINOŠO PRODUKTU LĪNIJA ir balstīta uz 3 dažādu Ziemeļu ogu vitamīniem.


AGE EXCELLENCE - 4 PRETNOVECOŠANĀS PRODUKTI ir balstīti uz Pro-Retinola-A un mežrozītes ekstraktu. Tā ir īpaša pieeja nobriedušas ādas kopšanai.


"Kā efektivitātes garantu jauno produktu formulās mēs esam izmatojuši Ziemeļu reģionā sastopamās ogas un augļus, kas, atšķirībā no Dienvidu reģionā augošiem augļiem ir ļoti sīksti un satur daudz aktīvo vielu, vitamīnu un antioksidantu. Jo tālāk Ziemeļu reģionā, kur ir salīdzinoši ilgs tumsas un vēsuma periods, jo izteiktākas ir šīs ogu īpašības un izdzīvošanas spējas, kas ir adaptējušās gadu tūkstošu laikā. Ziemeļu ogas visā pasaulē ir atzītas kā vienas no vērtīgākajiem uztura produktiem. Tā piemēram, apelsīns satur četras reizes mazāk C vitamīna kā izmēros daudz mazākā lācene, savukārt kazene Amerikā ir atzīta par vērtīgāko no 1000 dažādiem antioksidantus saturošiem produktiem," komentē zīmola radītāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits