Cosmo.lv apmeklētājas izmēģina jauno NIVEA® In-shower losjonu!

21.08.2013

Pirmais barojošais un mitrinošais In-shower losjons lietošanai dušā no NIVEA® ir jauns veids, kā viegli un patīkami mitrināt ādu. Losjons lietošanai dušā darbojas kā kondicionieris, kas mitrina tavu ķermeni jau atrodoties dušā. Rezultāts: Samtaini maigas ādas sajūta jau mirklī, kad izkāp no dušas. Vairākām Cosmo.lv apmeklētājām bija iespēja izmēģināt jauno  NIVEA® In-shower losjonu. Izlasi lasītāju atsauksmes!

Linda, 17: "Biju patīkami pārsteigta, kad pirmo reizi izmēģināju NIVEA In-shower ķermeņa losjonu normālai ādai. Tāpēc, ka tas bija pavisam vienkārši un ātri! Kā jau parasti, nomazgājos ar dušas želeju, bet šoreiz izmantoju vēl ķermeņa losjonu turpat dušā, kurš iedarbojas nekavējoties un atstāj lielisku rezultātu. Mana āda bija mitrināta un svaiga. Tagad man būs savs slepenais ierocis ādas mitrināšanā. Manuprāt, šis ir noderīgs produkts tieši gada karstajā laikā, kad pēc dušas nav vēlēšanās lietot krēmus, kas dod taukainu ādas sajūtu. Šo produktu es noteikti iesaku cilvēkiem ar steidzīgu dzīvesveidu vai vienkārši tiem, kuri vēlas ātru un efektīvu līdzekli ādas mitrināšanai."

 

Aiga, 22: "Man tika dota tā lieliskā iespēja izmēģināt jauno un inovatīvo produktu - NIVEA® In-Shower ķermeņa losjonu, un manā gadījumā tas bija sausai ādai. Uzzinot par šāda veida losjonu biju diezgan skeptiska – kā tas var būt, ka uzklāj to dušā, noskalojies, noslaukies un tad vēl būtu jājūt kaut kāds efekts, ka āda paliek maiga un mitrināta?! Nodomāju, ka gan jau nemaz ar tik skaisti tas nebūs – viss tiks nomazgāts un čiks no tā visa vien būs. Bet nu jābeidz tikai domāt, jāizmēģina arī praksē. Dodos dušā un pildu visu pēc instrukcijām kā rakstīts uz iepakojuma - nomazgājos kā parasti ar dušas želeju, noskalojos, tad uzklāju NIVEA® In-Shower ķermeņa losjonu kā jau parastu losjonu (jau klājot nerodas uzticība), noskalojos un dodos noslaucīties. Un?! Esmu patīkami pārsteigta, jo patiešām līdzeklis ir nostrādājis un palīdzējis! Ķermenis ir it kā pārklāts un pārņemts ar tādu maigu sajūtu, tādu pašu kā, ja klātu parastu losjonu pēc mazgāšanās. Tā kā man ir visai sausa āda un pēc mazgāšanās vienmēr ir tā sausā un velkošā sajūta, pēc šī losjona lietošanas šīs sajūtas nebija. Varu tiešām apgalvot, ka jaunais NIVEA® In-Shower ķermeņa losjons darbojas kā solīts. Patiešām patīk! Nav jāķēpājas ar losjonu vai eļļu uzklāšanu pēc mazgāšanās un nav jāgaida, kad tie iesūkties un nožūs, lai varētu ģērbties. Ar jauno NIVEA® In-Shower ķermeņa losjonu viss notiek dušā! Un nekādas kavēšanās un ķēpas! Varbūt vienīgais šī līdzekļa mīnuss ir tas, ka ir nepieciešams to uzklāt katrā mazgāšanās reizē, jo, ja, piemēram, otrā dienā nomazgāsies un to nelietosi, efekts tomēr pazūd. Bet visā visumā ar šo produktu esmu patiešām apmierināta un iesaku ikvienai to izmēģināt un novērtēt. 10 baļļu sistēmā jaunajam NIVEA® In-Shower ķermeņa losjonam lieku 9 ar plusu!"

Anna, 24: "Vairs nekādi krēmi, nekādi taukainie krēmi vasarā. Tā ir laika ekonomija, jo tagad iespējams uzreiz dušā gan nomazgāties, gan ieziesties ar ķermeņa pieniņu. Iznāc no dušas un viss ir izdarīts! Man ir ļoti sausa āda un vasarā tā ir vēl sausāka, atrodoties saulē. Tāpēc izmēģināju jauno NIVEA  In-shower ķermeņa losjonu sausai ādai un jutu, ka āda tūlītēji tiek mitrināta. Pēc dušas āda ir patīkami smaržīga, mitrināta un maiga. Un aromāts saglabājas diezgan ilgi. Vairs nav jātērē laiks, smērējoties ar tiem taukainajiem ķermeņa pieniņiem un vēl jāgaida, kad tie iesūksies ādā.  Ar NIVEA viss ir vienkārši. Ieteicu ari šo produktu savām māsām un iedevu izmēģināt. Iesaku arī visām pārējām Cosmo.lv lasītājām to izmēģināt! Neticu, ka paliksi pie sava tagadējā ķermeņa pieniņa, kad būsi izmēģinājusi šo!"

Ligita, 34: "Šoreiz man veicās un varēju testēt NIVEA In-shower losjonu lietošanai dušā. Tāpēc ierastā ikdienas ķermeņa krēmu nomainīja NIVEA In-shower losjons sausai ādai. Salīdzinoši ar citiem ķermeņa krēmiem, ko es lietoju, šis losjons ir daudz šķidrāks, līdz ar to ir daudz vieglāk uzklāt uz ādas, kā jaunums, ko var uzklāt atrodoties dušā, to noskalojot. Sausā āda, kas arī ir mana problēma, pēc losjona uzklāšanas tiešām ir labi mitrināta, un losjons ļoti labi iesūcas ādā. Viegli uzklājas. Dažreiz steidzoties, kad jāuzvelk smalkas drēbes, nav jāgaida, kad tas pilnībā iesūksies ādā un nožūs, lai nepaliek traipi, tas NIVEA nav raksturīgs. Uzklājot ikdienas ķermeņa krēmu, ko lietoju pirms tam, kad paliek sausas ādas efekts, it kā uz ādas paliek plāna sausas ādas kārta, tad pēc šī losjona lietošanas ko testēju, es pārliecinājos, ka šis NIVEA losjons ir tieši tas, kas man vajadzīgs, un nav jāuztraucas par šo "sausās ādas defektu" No šī brīža NIVEA papildinās manu vannas istabas plauktu. Turklāt tas ir ļoti labs risinājums jebkurā ceļojumā, jo papildus nav nepieciešams nekāds mitrinošs ķermeņa krēms. Man vairāk nav jāuztraucas par to, kad dienas laikā jāuzklāj vēl un vēlreiz mitrinošs ķermeņa krēms. Mans ķermenis ir pateicīgs. Āda ir maiga, un mitrināta visas dienas garumā. Es kā žūrijā lieku 10! Smarža laba, viegli uzklāt, galvenais, ka efekts tiešām ir tāds, kā tiek solīts. NIVEA visu attaisno un nepieviļ. Kolosālas sajūtas visas dienas garumā. Es iesaku izmēģināt ik vienam, tas ir to vērts!"

Kristiāna, 21: "Jau kādu laiku testēju NIVEA In Shower losjonu. Atsauksmes ir labas. Losjonam ir atsvaidzinoša smarža un patīkama konsistence. Lietošana dušā ir viegla un pēc tam var ātri noslaucīties un gatavs. Āda tiešām ir mitrināta un nekāda papildus mitrināšana nav nepieciešama. Dušas process aizņem daudz mazāk laika. Ja kaut kur ātri jādodas, tad zinu, ka ar NIVEA In Shower losjonu, būšu gatava jau 15 minūtēs, jo nevajag slaucīties. Vienīgi, liekas, ka losjons ir neekonomisks un vajag diezgan lielu daudzumu, lai sakrēmotos dušā. Dodu 4 no 5 zvaigznītēm!"

 

Megija, 21: "Pēc šī produkta izmēģināšanas tiešām pārliecinājos, ka tas ir vienreizējs. Āda saglabājas maiga visas dienas garumā! Parasti pēc losjonu lietošanas tie dienas beigās ir "atslaucīti" pret apģērbu un vēlamais efekts ir zudis, bet NIVEA produkts saglabāja manu ādu mitrinātu visas dienas garumā. Pat pēc treniņa, kad biju dušā, nebija vajadzība lietot šo produktu atkārtoti, jo mana āda bija maiga pat pēc atkārtotas mazgāšanās. Produkts ir attaisnojis manas cerības - mitrināta un maiga āda visas dienas garumā, patīkams aromāts un galvenais - ietaupīts laiks, jo losjons lietojams jau dušā! Paldies Cosmo un NIVEA par lielisko iespēju izmēģināt jauno produktu! Noteikti iesaku šo produktu arī citām sievietēm!"

 
Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Man ļoti patika gan efekts, gan smarža. Par lietošanas veidu vispār esmu sajūsmā:) Tieši tas, kas man bija vajadzīgs.
22.08.2013 16:06 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Man patīk šīs losjons, bet piekrītu vienai meitenei, kura to testēja, ka viņš nav ekonomisks un man nepatika tas smarža...
22.08.2013 15:41 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Visvairāk man patīk,ka nav pleķi uz apģērba kā no kremiem. Man ir diezgan sausa āda un smērēju īpaši mitrinošu kremu.
21.08.2013 15:49 | saite | 2 atbildes | Atbildēt
 
 
+0
Kā no krēma var dabūt pleķus uz apģērba? :D
21.08.2013 21:56 | saite
 
 
+0
Ir tādi kremi īpaši sausai ādai,kuri ļoti lēni iesūcas. Un ja iesūcas,tad ne viss. Pārējais paliek uz ādas.
22.08.2013 12:49 | saite
 
 
+0
Es gan tur neko wow nesajutu. :)
21.08.2013 11:04 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits