Draudzība vai mīlestība?

05.09.2014

“Pēdējā laikā arvien vairāk prātoju, cik gan ilgi vēl spēšu sevi mānīt. Patiesība ir skaudra: esmu iemīlējusies draudzenes puisī, turklāt jau vairākus gadus. Nu ir kļuvis teju neizturami, jo par šo puisi domāju dienu un nakti, vienkārši nespēju viņu izslēgt no prāta. No rīta ceļos un eju gulēt, domās acu priekšā redzot viņa tēlu. Turklāt man šķiet, arī viņš nav pret mani vienaldzīgs. Kas īsti ir svarīgāks – draudzība ar sievieti vai mīlestība ar vīrieti? Zinu, ka atņemt mīļoto draudzenei būtu cūciska rīcība, bet ja nu šis vīrietis ir mans īstais mūža cilvēks? Kā lai rīkojos? Kā uzzināt patiesību, vienlaicīgi neizpostot draudzību uz mūžu?” - Jolanta, 25

Kā domā Tu?

 
Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Es domāju, ka nevaig sevi mocīt. Izstāsti šim puisim par savām jūtām un kopīgi radiet risinājumu, domāju, ka šis puisis neizpaudīs šo mazo noslēpumu, ja, vien palūgsi.
14.11.2014 14:24 | saite | Atbildēt
 
 
+1
Milestiba- ja ta ir abpuseja! Sievietes ir sansenses viena otrai - ta ir patiesiba! Lai cik labas draudzenes nebutu, milestibai ir jabut pirmaja vieta!
02.11.2014 17:35 | saite | Atbildēt
 
 
+1
Atnjemt draudzenei chali ir cuuciski,bet vel riebiigaak ja tas ir prieksh chalja vienas nakts sakars,ja gadiem vinjsh satiekas ar tavu draudzeni tad protams vinsh var izraadiit interesi pret tevi tikai zinjkaariibas delj ,zeeluma deelj,redzot tevi vienu meetaajoties apkaart ar degoshaam aciim,ja vinsh gribeetu aiziet no draudzenes vinsh jau sen buutu to izdariijis,ja ne pie tevis ,tad pie kaadas citas.
Ko vinsh taadu dara ,kas lika tev vinjaa iemiileties?Draudzenes staasti par vinju ,vai tevis pashas redzeetais ?Cik stipri tu vinju gribi ,lai riskeetu ???Kas der vienam ,tas nevienmeer der otram.A ja peec pirmaas nakts tev vinjam virsuu riebsies skatiities,vnk nepatika ,ko tad tu teiksi?cik draudzene stulba ka ar taadu tik ilgi guleeja...vai otraadi vinsham nepatiks,vinsh teiks ,nu tagad man skaidrs kapeec viena un t.t.
Paveero vinju.Vai vinjsh ari vel pret kaadaam meiteneem neizraada simpaatijas,vai vinsh pret vissaam pazinjaam vienadi labi izturaas.
12.09.2014 14:52 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Pirmkārt jau jāizvērtē, vai tas pusis vispār kaut ko jūt pret Tevi. Ja pati nevari saprast, pajautā, parunā ar pašu puisi, lai nav tā, ka Tu sāc trīties apkārt, rezultātā izjaucot savu draudzību, viņu attiecības un visiem paliekot bešā. Tomēr abus saglabāt nav iespējams. Ja viņu attiecības mirtu dabīgā nāvē un tad, tikai pēc laika ienāktu Tu, iespējams draudzene saprastu, bet šādā situācijā būs vai nu viens, vai otrs. Es izvēlētos mīlestību.
07.09.2014 17:00 | saite | Atbildēt
 
 
-2
Atkarīgs no tā, cik tuva draudzene viņa Tev ir. Es, piemēram, nekad nevarētu ko tādu nodarīt savai labākajai draudzenei (man tāda viena tikai) - atņemt puisi, lai cik arī es nebūtu viņā samīlējusies. Ja justu, ka savādāk nespēju dzīvot, attālinātos no draudzenes vismaz uz laiku, lai ikdienā nebūtu visu laiku jāredz VIŅŠ. Bet zinot, cik mēs esam atklātas viena pret otru - visticamāk mēs to pārrunātu :) Ja man būtu iepaticies kādas paziņas puisis, tad gan rīkotos un nejustos ne par ko vainīga :))
Lai izdodas!
06.09.2014 07:06 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
-1
Piereģistrējos tikai, lai atbildētu uz Tavu komentāru. Esmu vienkārši sašutusi. Kas tā vsipār ir par attieksmi? Es pat nebrīnos, ka Tev ir tikai viena draudzene, jo jebkurai citai "paziņai" tu varētu nokantēt džeku. Pieedod, bet tas tiešām izklausās ļoti m-cīgi. Vai Tu tiešām pilnīgi bez vainas mēģinātu kādai paziņai nokantēt džeku, nemaz nedomājot par to, ka viņiem ir izveidojušās attiecības, ka viņi pie tā ir strādājuši un tml? Kā Tu justos, ka kāda no Tavām paziņām izdomātu, ka viņai ir iepaticies Tavs džeks un viņa par katru cenu līstu virsū, lai tikai izjauktu Tavas attiecības? Nebūtu diez ko jauki. Kaut tādu cilvēku kā Tu būtu mazāk. Nenovēlu nevienai meitenei tādu paziņu kā Tu! :)) Pati šo žurnālu nelasu, bet netīšām uzskrienot uz šī raksta redzu, kādas meitenes lasa šo žurnālu un, laikam labi pat ir, ka nelasu!
30.09.2014 00:23 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits