Tavs vasaras izaicinājums: Iemācies supot!

29.07.2017

Mums ir lieliskas ziņas! Tagad tev ir iespēja pamēģināt ko jaunu, nodarbības maksu dalot ar savu draudzeni! Līdz 16.08. mūsu draugi no SUP-FIT piedāvā pavisam īpašu cenu iepazīšanās treniņam Andrejsalā. Dodies uz SUP-FIT iepazīšanās treniņu divatā, bet maksājiet par vienu. Pirms maksāšanas noteikti atceries pateikt paroli “cosmo”!

Foto: Mārtiņš Plūme

Nodarbības notiek pirmdienās un trešdienās pulksten 18:00. Nodarbības garums 1h, bet pēc tam 30 minūtes varēsi SUPot patstāvīgi. Nodarbībām pulcējamies Andrejostas ielā 2, K-7, Andrejsalā. Ja laika apstākļi ļaus, nodarbības būs arī citos vakaros un no rītiem. Vienas SUP-FIT nodarbības cena ir 20 eiro, ko nu varēsies sadalīt uz diviem. Nodarbības vada Kaspars Zlidnis.

Foto: Mārtiņš Plūme

SUP-FIT nodrošina visu nepieciešamo inventāru (SUP dēli, airi, glābšanas vesti) un profesionālu treneri. Treniņi pārmaiņus var notikt arī pie cita fitness trenera, kā arī tehnisku problēmu vai laika apstākļu dēļ var tikt atcelti. Ja nodarbība tiek atcelta, abonementu var izmantot kādā no nākamajām nodarbībām.

SUP-FIT ir vingrošana uz SUP dēļa, darot sava ķermeņa svara vingrinājumus. Tie var būt statiski dziļās muskulatūras vingrinājumi, kā arī dinamiski spēka izturības vingrinājumi. SUP fitness vingrošana attīsta līdzsvaru, koordināciju, precizitāti, spēku un citas fiziskās kvalitātes. Nodarbību laikā iemācīsies arī pareizi airēt un vadīt SUP dēli.

Tev nav jābūt īpašai fiziskai sagatavotībai vai SUP pieredzei, lai pievienotos SUP – FIT treniņiem!

Apģērbam jābūt brīvam, līdzīgi kā tad, kad dodies skriet vai vingrot uz sporta zāli. Kājas var būt basas, bet vari arī vingrot sporta apavos. Jā, var gadīties saslapināt apģērbu, tādēļ vēlams, lai pēc treniņa ir sausas drēbes, ko pārvilkt. Andrejsalā ir pārģērbšanās kabīne.

Nodarbībām var pieteikties un atbildes uz interesējošiem jautājumiem saņemt, rakstot uz [email protected] vai zvanot +371 29618236

 

Foto: Mārtiņš Plūme

Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits