Philips īpaši veselīgā sulu spiede ļauj iegūt līdz pat 90 % augļu un dārzeņu uzturvielu

12.10.2016

1891. gadā Nīderlandē dibinātais uzņēmums – Philips – ir daudzveidīgs veselības un labklājības veicināšanas uzņēmums. Philips radītās programmas EcoVision mērķis ir līdz 2025. gadam padarīt pasauli veselīgāku un ilgtspējīgāku, uzlabojot dzīvi 3 miljardiem cilvēku. Tas tiek īstenots ar jēgpilnu inovāciju radīšanu tādās svarīgākajās jomās kā veselības aprūpe, mājturības preces un apgaismojums. Viena no kategorijām, kurās uzņēmums ir līderis un pievērš pastiprinātu uzmanību īpaši veselīgiem rezultātiem, ir sulu spiedes. Viena no tām ir šķiedrvielu sulu spiede HR1897, kas ļauj iegūt līdz pat 90 % uzturvielu no augļiem un dārzeņiem*.

Kas ir Philips šķiedrvielu sulu spiede?

Augļi un dārzeņi sastāv no tūkstošiem šūnu, kuras satur sulu, vitamīnus un citas svarīgas barības vielas. Philips novatoriskā MicroMasticating tehnoloģija ir izstrādāta, lai atvērtu šūnas un no Taviem iecienītajiem augļiem un dārzeņiem izspiestu maksimāli daudz barības vielu un vitamīnu daudzumu, tādējādi savā glāzē vari iegūt līdz pat līdz 90 % uzturvielu. Pretēji klasiskajām sulu spiedēm, Philips šķiedrvielu sulu spiede aizņem ļoti maz vietas, jo ir ļoti kompakta – tikai 11 cm plata un 36 cm augsta. Turklāt, kad rezultāts būs izbaudīts un vitamīni uzņemti, nav jāuztraucas par ilgu un piņķerīgu ierīces tīrīšanu, jo to ir īpaši viegli izjaukt, nodrošinot tās iztīrīšanu mazāk nekā minūtes laikā! Par pārējām Philips šķiedrvielu sulas spiedes īpašībām uzzini, noskatoties video, vai lasi zemāk.

Kādas ir Philips šķiedrvielu sulu spiedes priekšrocības?

Īpaši izstrādātā MicroMasticating tehnoloģija rūpējas par maksimāli daudz barības vielu un vitamīnu nonākšanu Tavā glāzē. Iespējams iegūt līdz 90 % augļu un dārzeņu uzturvielu.



Pateicoties kompaktajam dizainam un vienkārši izjaucamajai konstrukcijai, Philips šķiedrvielu sulu spiedi vari iztīrīt mazāk nekā minūtes laikā, izmantojot tikai krāna ūdeni. Tā kā ierīcei nav asu malu, šķiedras un daļiņas tiek aizskalotas vienā mirklī.



Zaļumi, lapas un rieksti satur daudz šķiedrvielu un ir lieliskas sastāvdaļas veselīgām sulām, un tos iespējams apstrādāt šajā sulu spiedē. Vārpatas, spināti, mandeles un citi produkti ikdienas uzturā ir svarīgi veselības uzlabošanai, tāpēc ieteicami tos pievienot sulai, izmantojot MicroMasticating tehnoloģijas sniegtās iespējas.



Īpašā Pre-clean funkcija izspiež pēdējos sulas pilienus no sulu spiedes, vienlaikus arī atbrīvojot ierīci no tajā palikušajām uzturvielām. Tādējādi Tu iegūsi vislabāko no saviem augļiem un dārzeņiem, novēršot vērtīgās sulas zudumu tīrīšanas procesa laikā.





Pilnībā integrētā pilienapture nodrošina iespēju apstādināt sulas spiešanas procesu, saglabājot tīru virtuves leti. Uzspiežot sulas izvades atveres apakšā, sulas plūsma tiek apturēta un pirksti pat netiek samitrināti.





Īpaši kompakta un ergonomiska – tikai 11 cm plata un 36 cm augsta.







Komplektā iekļauta recepšu grāmata, lai Tu varētu atrast sev piemērotāko veselības kokteili!





Kur iegādāties Philips īpaši veselīgo šķiedrvielu sulu spiedi?

Vairāk par Philips šķiedrvielu sulu spiedi un tās iegādes iespējām vari uzzināt www.philips.lv suluspiedes.

*Iekšējās pārbaudes, kas veiktas ar 1000 g vīnogu, ābolu, upeņu, zemeņu, tomātu, arbūzu, apelsīnu un granātābolu.

#Philips #sulu spiede #Philips sulu spiede #veselība #svaigi spiesta sulas #veselīgi #šķiedrvielas #ergonomiskums #viegli tīrāma

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits