Sporto savā birojā kopā ar Officeday!

19.02.2016

Officeday sadarbībā ar Sportland aicina uzņēmumus atsākt aktīvo sporta sezonu birojā, kopā ar saviem kolēģiem! Reģistrējies kampaņai "ESI VESELS, ESI AKTĪVS" un tieši Tavā birojā noorganizēsim bezmaksas vingrošanas pauzi kopā ar profesionālo fitnesa treneri. Aktīvākie uzņēmumi saņems sportiskas dāvanas no Officeday un Sportland.

Mēs visas ļoti labi zinām, cik ļoti mūsu darba diena dažreiz var būt saspringta un stresa pilna. Ir pierādīts, ka regulāras fiziskas aktivitātes palīdz atbrīvoties no stresa. Fiziskas nodarbības stimulē endorfīnu (laimes hormons) atbrīvošanos, līdz ar to, tiek mazināts stresa līmenis un uzlabojas garastāvoklis. Cilvēki, kas cieš no depresijas vai citām ar stresu saistītiem traucējumiem pamana uzlabojumus pēc fiziskām aktivitātēm.

Kur, kā un cik daudz sportot ir katras pašas izvēle. Svarīgākais, lai izvēlētā fiziskā aktivitāte sagādātu prieku un patiku – tad pozitīvais efekts dubultosies, un, protams, šādas aktivitātes arī ir daudz vieglāk veikt regulāri, nekā tādas, ko darām ar sakostiem zobiem.

Vingrošanas pauzes biroja darbā uzlabo darba produktivitāti un palīdz atgūt enerģiju. Darba laikā ir svarīgi ik pēc 2- 3 stundām izkustēties, izvingrināt rokas un galvu, nomainīt pozu. Ja ilgstoši jāsēž pie datora, var veikt kaut vai visvienkāršākos vingrinājumus – piecelties no krēsla, izstaipīties, rokas stiepjot uz augšu, ja nav mugurkaula veselības problēmu, noliekties uz priekšu un uz sāniem, izkustināt lielās locītavas - izapļot plecus, izlocīt ceļus u.c. Lai īstenotu šos vingrinājumus jūsu birojā profesionāls treneris, "ESI AKTĪVS, ESI VESELS" kampaņas ietvaros, palīdzēs jums veikt tos pareizi.

Officeday un Sportland ir pārliecināti, ka vingrošana jums dos daudz pozitīvu emociju, kuras ne tikai palīdzēs sajusties labāk fiziskā ziņā, bet noteikti arī uzlabos garastāvokli.

Reģistrācija "ESI AKTĪVS, ESI VESELS" kampaņai sāksies 22. februārī www.officeday.lv mājas lapā. Uzmanību, vietu skaits ir ierobežots. Seko informācijai www.officeday.lv un Officeday Latvia Facebook lapā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits