Iepazīsties: adidas PureBOOST X

13.02.2016

Aktīvam dzīvesveidam un sportošanai motivācija vairs nav jāmeklē līdz ar brīdi, kad bez sporta nevari iedomāties savu dzīvi – par to ir pārliecinājusies Zanda Zariņa Rešetina. Maratonu skrējēja un funkcionālo treniņu trenere atzīst, ka sports ir viņas pozitīvā atkarība, savukārt, skriešana – īpaša meditācija. Līdzīgās sajūtās dalās dziedātāja Samanta Tīna un Simona Kubasova uzsverot, ka sports paņem enerģiju, taču pozitīvā eneģija tiek saņemta atpakaļ dubultā: “Tas mani uzlādē, sniedz gandarījumu un mīlestību pret sevi,” tā Samanta Tīna.

Lai aktīvu dzīvesveidu un jo īpaši skriešanu iemīlētu vēl vairāk, radīti jauni sieviešu skriešanas apavi, kas izstrādāti īpaši sievietes pēdai – adidas PureBOOSTX. Lielākā daļa sieviešu skriešanas apavu ir pielāgotas vīriešu apavu versijām, lai to mainītu, adidas radīja PureBOOST X, savienojot skriešanai nepieciešamos apavu elementus un dizainu, kas atbilst augstās modes prasībām, iepriekš vairāku gadu garumā veicot testus un sadarbojoties ar atlētēm no visas pasaules.

Viena no raksturīgākajām apavu PureBOOST X iezīmēm ir vieglā apavu arka, kas apvijas ap kāju un nodrošina gan ērtu sajūtu, gan arī izskatās eleganti. Elastīgais tīkls, no kā veidota apavu virsdaļa, ļauj kājai kustēties jebkādā leņķī un virzienā, līdz ar to skriešanas laikā ir iespējama dabīgu kustību brīvība. Šajos apavos izmantota arī adidas tehnoloģija BOOST™, kas paredz to, ka apavu zole sastāv no neskaitāmām putu kapsulām un soļa speršanas laikā dod papildus enerģiju. PureBOOST X ir radīti un testēti tā, lai tie spētu pielāgoties plašam spektram dažādu pēdu tipu. «Es fiziski jūtu, kā treniņa laikā izdalās laimes hormoni un es saņemu pozitīvo enerģiju, aizmirstot par visu negatīvo, kas dienas laikā noticis. Sportojot es iepazīstu sevi vairāk, iemīlu sevi vairāk, un tādēļ aicinu uz to arī pārējās sievietes Latvijā ! » tā stiliste, skaistuma un veselīga dzīvesveida blogere Laura Valuta.

Sievietes notur sevi formā, iesaistoties dažādās fiziskās aktivitātēs, taču pēdējo gadu laikā tieši skriešana ir uzņēmusi savu uzvaras gājienu, kļūstot par otru populārāko sporta veidu (uzreiz pēc pamata treniņiem). “Lai es justos labi savā ķermenī, ir jāsporto. Atlētiski cilvēki ir pievilcīgi cilvēki,” uzskata Rūta Reinika. Arī aktīva dzīvesveida piekritēju starpā skriešana kļūst arvien populārāka, tāpēc, ņemot vērā tik dažādo sieviešu vajadzības, adidas piedāvā PureBOOST X.

ZANDA ZARIŅA REŠETINA

Sports ir mana pozitīvā atkarība. Sports ir mans dzīvesveids. Skriešana ir meditācija – brīdis, kad varu būt tikai ar sevi, savām domām un sakārtot tās. Ja kāds iet uz jogu un meditē, tad mana meditācija ir skriešana.

SAMANTA TĪNA

Nav svarīgi, ko domā pārējie par to, kā izskaties. Svarīgi ir, vai tu patīc pati sev. Es ar sportu esmu uz Tu - ar lielo T burtu. Bez tā nekādi nevar. Sports mani uzlādē un ļauj saņemt gandarījumu.

RŪTA REINIKA

Mani iedvesmo mani ceļojumi, kuros vēlos būt formā. Mani iedvesmo arī dažādi cilvēki, kas aktīvi sporto. Atlētisks cilvēks izskatās pievilcīgāk, skaistāk. Man patīk tādi cilvēki un es pati savā ķermenī tā jūtos vislabāk.

LAURA VALUTA

Ja iepriekš es jutos vārga, tad sports man palīdzēja un joprojām palīdz iegūt spēku un attīstīt savu muskulatūru. Man patīk sajūta, kad pēc treniņa jūtu savus muskuļus – kā tie aug un stiprinās. Treniņš – tā man ir pozitīvā enerģija. Nodarbošanās ar sportu ir sevis mīlēšana. Tu dot un dari tikai labu sev.

SIMONA KUBASOVA

Sports ir mans enerģijas avots. Tas ir labākais veids, kā iegūt labu garastāvokli. Mana lielākā motivācija ir veselība – mans ķermenis ir mans templis. Sportoju, lai vecumdienās nezaudētu izturību un vitalitāti un varētu uzspēlēt bumbu ar mazbērniem.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits