Noderīgi, ja esi jaunā māmiņa!

29.10.2015

Lai padarītu bērniņa ienākšanu ģimenē vēl īpašāku, aptieku tīkls Apotheka jaunajām ģimenēm dāvina bezmaksas starta komplektu mazulim ar dažādām noderīgām lietām māmiņai un zīdainim. Apotheka Starta komplektam mazulim var pieteikties elektroniski, savukārt izņemt to var jebkurā Apotheka aptiekā visā Latvijas teritorijā.

Kopumā katru Apotheka Starta komplektu veido vairāk nekā 20 preces mazuļa un māmiņas labsajūtai, veselībai un skaistumkopšanai. Starp bērniņam piemērotām lietām komplektā atrodams, piemēram, saudzīgs mazgāšanas līdzeklis jutīgās zīdaiņa ādas kopšanai, autiņbiksītes un mitrās salvetes, mitrumu absorbējošs paladziņš, nomierinošs gels smaganu kopšanai zobiņu šķilšanās laikā u.c. Plašs piedāvājums ir jaunajām māmiņām – starp vairāk nekā 10 precēm atrodamas intīmās higiēnas piederumi, ķermeņa ādas kopšanas līdzekļi un daudz kas cits.

Kā pasūtīt Starta komplektu mazulim
Apotheka Starta komplekti ir pieejami ierobežotā daudzumā, tāpēc tos varēs saņemt, kamēr prece būs noliktavā. Pieteikties komplekta saņemšanai var ikviens Apotheka klienta kartes īpašnieks, kura bērniņa vecums nepārsniedz 2 mēnešus. Saņemt klienta karti bez maksas var visās aptiekās vai izdrukājot, aizpildot un aiznesot uz aptieku pieteikuma formu, kas atrodama šeit http://aptiekas.apotheka.lv/klienta-karte/.
Viens bērns var saņemt tikai vienu komplektu. Dvīnīšu gadījumā vecāki var saņemt 2 komplektus, aizpildot pieteikumu atkārtoti ar otra mazuļa personas datiem. Trīnīšu gadījumā – 3 komplektus, utt.
Kad pasūtījums ir veikts, pēc 5 darba dienām jādodas uz izvēlēto Apotheka aptieku, lai izņemtu Starta komplektu mazulim. Tas aptiekā atradīsies 2 nedēļas no pieteikšanas brīža. Dodoties pēc komplekta, līdzi obligāti jāpaņem bērna dzimšanas apliecība – izņemšanas brīdī tā būs jāuzrāda aptiekas farmaceitam.
Plašāka informācija par Apotheka Starta komplektu un pieteikuma forma pieejama šeit: http://aptiekas.apotheka.lv/starta-komplekts-mazulim/.

 

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits