Rudens akcenti modē

02.10.2015

Šoruden mēs tevi iedrošinām rotaļāties ar spilgtiem toņiem, lieliem akmeņiem un izaicinošiem apaviem. Mode ir tavs spēļu laukums, kurā noteikumi nepastāv!

Kas attiecas uz rotaslietu tendencēm, šajā sezonā valda tikai viens ieteikums: Jo vairāk, jo labāk! Izvēlies krāsainiem akmeņiem rotātus auskarus, kas atgādina dārgas kristāla lustras, spožas brošas un milzīgas kaklarotas – tās kalpos par galveno tēla akcentu. Vairs nekāda minimālisma!

Iekārojamā aktiera Džordža Klūnija stilīgā sieva, civiltiesību advokāte Amala Klūnija ir spējusi atgriezt izteikti sievišķīgu tendenci – garos cimdus. Dīvas tēlam piestāvēs arī platās jostas, ar kurām tiek apjozts it viss – sākot no elegantām vakarkleitām līdz bieziem vilnas mēteļiem.

Apavi vairs nav neitrāla un lakoniska tēla sastāvdaļa. Kažokādas detaļas, kristāli, neona toņi un šņorzābaki līdz celim ir īsta modes uzdrošināšanās, kas atsvaidzinās monohromos pūļus pilsētas ielās.

Nursace

Jo tuvāk zemei, jo stilīgāk! Laiviņas ar zemu papēdi varbūt nav saucamas par izteikti pavedinošu auksto ieroci, taču tās pierāda, ka nu modes slavas saulītē gozējas komforts. Saglabājot ērtumu, taču piešaujot krietnu devu seksīguma, vari izvēlēties zābakus pāri celim. Tie ir izcili piemēroti, lai valkātu ar rakstainām kleitām un tumšām zeķubiksēm.

Lai gan daudzi dizaineri piedāvā ietērpties sarkanā krāsā no galvas līdz kājām, mums ir labāks risinājums – atsvaidzini tumšo ziemas garderobi ar pikantu akcentu, piemēram, bordo toņa puszābaciņiem.

 
Komentāri [1]
 
+0
jo stilīgāk! Laiviņas
06.10.2015 11:59 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!