Vai jūsu sapņi piepildās?

28.12.2016

Ja jums liekas, ka šajā rakstā uzzināsiet par kādu brīnumlīdzekli, burvju nūjiņu vai buramvārdiem, kuri atrisinās visas jūsu problēmas un ļaus nokļūt pasakā, tas gluži tā nav!

Es jums pastāstīšu par atbildīgu, pieauguša cilvēka attieksmi pret savu dzīvi. Šis ir lielisks un aizraujošs stāsts, kuru rakstāt jūs paši, tādēļ nav nekādas nozīmes, par ko jūs sapņojat – nopelnīt miljonu vai apprecēties ar miljonāru, atbrīvoties no liekā svara vai uzlabot savus sporta sasniegumus, iegūt sirds mieru un harmoniju vai arī  „lauzt” savu ierasto dzīves ritmu: mājas-darbs-mājas un doties apceļot pasauli!

Ko jūs vēlaties? Vai jūs zināt, ko vēlaties? Vairums cilvēku patiesībā nemaz nezina, ko vēlas, un tas ir skumji. Skumji ir nodzīvot savu dzīvi, tērējot gadus un tiecoties pēc svešiem sapņiem. Dzenoties pēc svešiem ideāliem un vērtībām, jūs izniekojat savus spēkus, savu būtību un individualitāti.

Ko darīt? Ir divi ceļi. Pirmais – NEKO! Otrais – VISU! Visu, kas atkarīgs no jums, un vēl vairāk! Ja esat izvēlējušies pirmo ceļu, tad mums ir jāšķiras, taču, ja otro – apsveicam. Jūs neesat ar pliku roku ņemami! Es jūs ielūdzu uz jaunu, īpašu gadu – piepildītu ar aizraujošu, baudāmu un radošu darbu. Šis gads būs pilns ar uzvarām un sasniegumiem, tas būs laimīgs un harmonisks.

Kas tam ir vajadzīgs? Pirmkārt, ir vajadzīga vēlēšanās. Tai ir jābūt spēcīgai, lielai, drosmīgai un pat nekaunīgai! Otrkārt, jums ir vajadzīgs smARTway plānotājs “Mani mērķi 2017”, kuru iespējams iegādāties www.smartway.lv par ļoti pievilcīgu cenu. Tas ir liels un gudrs ieguldījums jūsu nākotnes veidošanai, nevis tikai plānotājs, lai gan tajā jūs atradīsiet arī kalendāru. Šī ir interaktīva grāmata, soli pa solim instrukcija ar vienkāršiem un aizraujošiem instrumentiem, kas jums palīdzēs sasniegt savus mērķus. Nekas nav jāizgudro, vienkārši sekojiet instrukcijai un virzieties pretī savam sapnim!

Ko jūs iegūsiet?

  • Savu smARTway “Mani mērķi 2017” eksemplāru. Mēs to ar nolūku esam izdevuši grāmatas veidā, jo, uzrakstot uz papīra plānu, kā īstenot savu sapni dzīvē, procesā tiek ieguldīts tik daudz mīlestības, enerģijas un prieka, ka panākumi ir vienkārši neizbēgami. Visums nāks jums palīgā, ja vien darīsiet visu, kas atkarīgs no jums pašiem, lai sasniegtu savu mērķi;
  • Mūsdienīgu un pirmo šāda veida produktu Latvijā. Skaistos, grafīta toņa vākos, pilnkrāsu drukā;
  • Novatorisku, māksliniecisku noformējumu;
  • Darbam vienkāršus instrumentus ar instrukcijām un šabloniem;
  • Instrumentus radošām darbībām un iedvesmai;
  • Un vairākus tūkstošus līdzīgi domājošo ar saviem smARTway eksemplāriem, kuri tāpat kā jūs veido savu likteni.

Piebiedrojieties mums www.facebook.com/smartway.lv. Lasiet atsauksmes, noskatieties to cilvēku video, kuri jau tagad dzīvo apzinīgu dzīvi, kas pilna ar pozitīviem notikumiem. SmARTway “Mani mērķi 2017” ir intelektuāla un moderna dāvana sev un jūsu tuviniekiem.

Veikali, kuros, iespējams iegādāties smARTway “Mani mērķi 2017”: Jānis Roze, Globuss, Stockmann, Valters un Rapa, Elkor GiftShop, Mnogoknig.lv, Latvijas grāmata, Rēriha grāmatnīca, Rolling, Ziemassvētku veikals Alfa, Valda Ošiņa rakstāmlietas, salons Pienene, veikals Kaste Ventspilī, Puķotava Ventspilī, Pop Up vai arī internetā www.smartway.lv. SmARTway “Mani mērķi 2017” ir pieejama latviešu un krievu valodās.

"Ja vēlaties iegūt to, kas jums nekad nav bijis, jums jādara to, ko vēl neesat darījis." Koko Šanele

 
Komentāri [1]
 
+0
:)
26.06.2017 13:18 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits